Magazin
Mai multe
Mai puține
Magazin

Obiectiv Sony 50mm f/1.4 GM

Sale
31699 lei
30499 lei
30499  lei/lună

în Chișinău este
în Moldova este

Deschiderea coletului
Termen, luni
Lunar, lei
Total comanda, lei
Mulțumim pentru comandă. Vă vom contacta în scurt timp.

Cea mai recentă tehnologie a obiectivelor Sony oferă o rezoluție înaltă și un bokeh superb într-un corp ușor și compact. Acest obiectiv standard inovator cu diafragmă largă cu distanță focală fixă oferă focalizare automată de top, funcționare lină și fiabilitate ridicată.

Două elemente de lentile extrem de asferice (XA) de înaltă precizie corectează eficient distorsiunile și majoritatea tipurilor de aberații. Noul design optic include un element de sticlă cu dispersie foarte scăzută (ED) pentru a elimina aberația cromatică. Iar stratul patentat Nano AR Coating II reduce în mod semnificativ reflexia internă care poate provoca flare și fantomă.

Optica avansată și o deschidere maximă de f/1.4 creează efecte bokeh uimitoare. Bokeh-ul profund și moale în prim plan și fundal la f/1.4 face ca obiectele să iasă perfect în evidență față de împrejurimile lor. Caracteristicile avansate care oferă o calitate superioară a bokeh-ului includ elemente extrem de asferice (XA) care elimină eficient inelele de ceapă, precum și optimizarea atentă a aberației sferice în timpul etapelor de dezvoltare și producție.

Grupul de focalizare al obiectivului este alimentat de unități liniare eficiente High Dynamic (XD) și un algoritm de control avansat pentru o focalizare lină și receptivă. Focalizarea automată silențioasă îmbunătățită prin minimizarea zgomotului și vibrațiilor poate fi un mare avantaj atunci când filmați. Fotografierea lină și urmărirea subiectului sunt posibile chiar și la rate de cadre de până la 120 fps.

Modul de focalizare manuală cu răspuns liniar rivalizează cu obiectivele mecanice și oferă suficientă focalizare pentru filme. Comutatorul de blocare a diafragmei vă permite să blocați inelul diafragmei la „A” pentru a preveni modificările nedorite sau să îl reglați manual de la f/1.4 la f/16. Două butoane de menținere a focalizării personalizabile și un comutator pentru modul de focalizare sporesc versatilitatea.

Acoperirea cu fluor de pe elementul frontal al lentilei previne amprentele digitale, respinge praful, apa, grăsimea și alte substanțe și face suprafața ușor de curățat. Obiectivul este rezistent la praf și umiditate, astfel încât să îl puteți utiliza cu încredere în condiții dificile de fotografiere în aer liber.

Lentilele G Master oferă o calitate superioară și o expresie superioară, combinând rezoluția înaltă și efectele bokeh pentru neclaritatea fină a fundalului.

Specificații principale
Producator
Sony
Produse similare
sale
Canon RF 85mm F1.2L USM
51190 lei
Canon RF 85mm F2 Macro IS STM
14200 lei
sale
Canon RF 35mm F1.8 IS Macro STM
8900 lei
sale
Canon RF 24mm F1.8 IS Macro STM
12900 lei
sale
Canon RF 50mm F1.8 STM
4100 lei
-19%
Obiectiv NIKON Z 85mm F1.8 S
16999 lei
13799 lei
sale
Canon RF 28mm F2.8 STM
7500 lei
Canon RF 50mm F1.2L USM
42000 lei
sale
Canon RF 135mm F1.8L IS USM
47100 lei