Magazin
Mai multe
Mai puține
Magazin

Canon RF 135mm F1.8L IS USM

Sale
47100 lei
47100  lei/lună

în Chișinău este
în Moldova este

Deschiderea coletului
Termen, luni
Lunar, lei
Total comanda, lei
Mulțumim pentru comandă. Vă vom contacta în scurt timp.

Cu o lungime focală teleobiectivă medie și o deschidere maximă extrem de strălucitoare, obiectivul Canon RF 135mm f/1.8 L IS USM oferă o combinație atractivă de claritate clară și adâncime mică de câmp, făcându-l o alegere ideală pentru portrete. Această combinație beneficiază de designul optic avansat al seriei L, designul robust și etanșat la intemperii, focalizarea automată rapidă și stabilizarea robustă a imaginii pentru o utilizare intuitivă.

Diafragma maximă impresionant de luminoasă f/1.8 oferă un control extins asupra profunzimii câmpului pentru focalizarea selectivă, beneficiind în același timp și atunci când lucrați în condiții de lumină scăzută.

Trei elemente de dispersie ultra-scăzută controlează diferite aberații pentru a obține claritate, claritate și reproducere precisă a culorilor.

Acoperirile Air Sphere și Super Spectra îmbunătățesc calitatea imaginii prin menținerea contrastului ridicat și acuratețea culorii, reducând în același timp flare și fantomă atunci când lucrați în condiții de lumină ridicată.

Diafragma rotunjită cu nouă lame contribuie la o calitate plăcută a bokeh-ului.

Nano USM oferă focalizare automată rapidă, precisă și practic silentioasă, potrivită atât pentru fotografii cât și pentru filmări video.

Butoanele de funcție personalizate ale obiectivului de pe corp oferă control tactil intuitiv și acces rapid la setările de fotografiere.

Pentru fotografierea cu mâna și cu monopied, stabilizarea optică a imaginii compensează tremuratul camerei cu până la 5,5 trepte sau până la 8 trepte atunci când este combinată cu stabilizarea imaginii corporale pentru imagini mai clare.

Învelișul cu fluor de pe elementul frontal ajută la respingerea umezelii, prafului și a amprentelor și este mai ușor de curățat.

Inelul de control personalizabil poate fi folosit pentru a regla diferite setări de expunere, inclusiv diafragma, ISO și compensarea expunerii.

Specificații principale
Producator
Canon
Produse similare
Canon RF 50mm F1.2L USM
42000 lei
sale
Obiectiv Sony 50mm f/1.4 GM
31699 lei
30499 lei
sale
Canon RF 100mm F2.8L Macro IS
29580 lei
sale
Canon RF 85mm F1.2L USM
51190 lei