Magazin
Mai multe
Mai puține
Magazin

Canon RF 50mm F1.2L USM

42000 lei
42000  lei/lună

în Chișinău este
în Moldova este

Deschiderea coletului
Termen, luni
Lunar, lei
Total comanda, lei
Mulțumim pentru comandă. Vă vom contacta în scurt timp.

Canon RF 50mm f/1.2L USM aduce un nou nivel de calitate optică pentru fotografierea full frame. Claritatea și claritatea excepționale asigură un nivel mai ridicat de detaliu, chiar și la marginile cadrului.

Distanța focală de 50 mm a obiectivului vă oferă o perspectivă apropiată de cea a ochiului uman, în timp ce diafragma ultra-largă f/1.2 oferă o adâncime mică de câmp care maximizează detaliile obiectului, cum ar fi ochii, pe fundaluri moi și neclare.

Diafragma maximă de f/1.2 la obiectivul Canon RF 50mm f/1.2L USM este cea mai mare diafragmă din gama Canon EOS. Le oferă fotografilor și videografilor posibilitatea de a fotografia cu o adâncime minimă de câmp, permițându-le să-și separe subiectul de un fundal aglomerat.

Capacitatea de a lucra larg permite fotografilor să utilizeze viteze mari ale obturatorului în condiții de lumină scăzută pentru a evita estomparea și pentru a captura clar un subiect în mișcare. Canon RF 50mm f/1.2L USM este un instrument excelent pentru a captura fotografii atmosferice fără a fi nevoie de iluminare suplimentară.

Sistemul USM AF de tip inel, întâlnit în mod obișnuit pe super-teleobiectivele Canon, repoziționează cu ușurință elementele mari de sticlă ale obiectivului Canon RF 50mm f/1.2L USM. Puteți obține cu ușurință o focalizare precisă, precum și să comutați la modul de urmărire a focalizării și să păstrați focalizarea pe subiect.

Canon RF 50mm f/1.2L USM face parte din gama de obiective Canon din seria L și este rezistent la praf și umiditate¹. Un inel de control personalizabil de pe obiectiv oferă acces direct la setările camerei și permite un control manual mai precis.

Specificații principale
Producator
Canon
Produse similare
sale
Canon RF 135mm F1.8L IS USM
47100 lei
sale
Obiectiv Sony 50mm f/1.4 GM
31699 lei
30499 lei
sale
Canon RF 100mm F2.8L Macro IS
29580 lei
sale
Canon RF 85mm F1.2L USM
51190 lei