Magazin
Mai multe
Mai puține

Aparat foto Sony A7 IV Body

Sale
45999 lei
45999  lei/lună

în Chișinău este
în Moldova este

Deschiderea coletului
Termen, luni
Lunar, lei
Total comanda, lei
Mulțumim pentru comandă. Vă vom contacta în scurt timp.

Noul senzor CMOS Exmor R™ α7 IV de 33MP oferă citire rapidă, sensibilitate ridicată, zgomot redus și reproducere precisă a culorilor pentru performanțe remarcabile și calitate superbă a imaginii pentru fotografii și filme.


α7 IV folosește cel mai recent motor de procesare a imaginii, care oferă performanțe îmbunătățite, o calitate mai bună și o reproducere a culorilor. Viteza mare de procesare vă permite să efectuați cu încredere fotografierea continuă, precum și să primiți un răspuns la transferul de date.


Senzorii IS de înaltă precizie și senzorii giroscop ai α7 IV, împreună cu algoritmii de stabilizare a imaginii, asigură compensarea timpului de expunere cu până la 5,5 trepte, maximizând rezoluția și performanța senzorului camerei de 33 MP.


Alături de formatele obișnuite RAW și JPEG, HEIF (High Efficiency Image File) poate fi selectat pentru fotografie. Tranzițiile fine cu o adâncime de culoare de 10 biți oferă imagini realiste ale cerului și portrete în care gradația subtilă și naturală este importantă.


Alegeți dintre zece presetări Creative Look și opt opțiuni pentru a crea rapid atmosfera pentru fotografii, videoclipuri și transmisiuni live. Și, deoarece nu mai este nevoie de editare, vă puteți împărtăși viziunea imediat după fotografiere.


Focalizarea automată hibridă rapidă cu AF cu detecție de fază și AF cu contrast este dezvoltată pentru a oferi performanțe mai rapide, mai precise și de urmărire. Cu sistemul 4D FOCUS de la Sony, cele 759 de puncte AF cu detecție de fază oferă o acoperire largă și strânsă, acoperind aproximativ 94% din suprafața cadrului foto și video.


Atât obturatoarele mecanice, cât și cele electronice vă permit să fotografiați peste 800 de cadre, până la 10 fps, cu urmărire AF/AE datorită memoriei tampon mari a α7 IV, procesorului rapid BIONZ XR și scriere mai rapidă pe card de memorie.


Algoritmul de recunoaștere a obiectelor de la Sony procesează datele spațiale de culoare, model (luminozitate) și distanță (adâncime) în timp real. AI vă permite să găsiți și să urmăriți ochii și fața unui obiect (om, animal sau pasăre) cu mare precizie. Doar selectați un obiect de urmărit și lăsați sarcina în seama camerei.


Viteza mare a noului procesor crește considerabil performanța AF în timp real chiar și atunci când subiectul privește în altă parte. Urmărirea tactilă poate fi utilizată pentru a începe urmărirea în timp real a oricărui obiect din cadru cu o singură atingere a ecranului, în timp ce se focalizează automat atunci când este detectat un ochi.


Acum, cu noul senzor α7 IV și o gamă dinamică largă pentru a capta fără probleme subiecții în mișcare, puteți înregistra videoclipuri de până la 4K 60p cu citire completă a pixelilor fără binning.


Supraeșantionarea 7K cadru întreg pentru filme 4K de până la 30p oferă rezoluție înaltă și detalii 4K. Alegeți modul care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. și lăsați camera să facă treaba.


Înregistrați filmări în memoria internă a camerei cu o adâncime uimitoare de culoare de 10 biți și o eșantionare a culorilor 4:2:2, folosind fie codificarea GOP lungă, fie codificarea All-Intra pentru o clasificare flexibilă a imaginilor, post-procesare și compoziție.

Specificații principale
Producator
Sony
Produse similare
sale
Aparat foto Nikon Z7 II body
51999 lei
-9%
Canon R6 Mark II body - DISCOUNT 4000 lei
46240 lei
42240 lei
sale
Aparat foto Nikon Z6 II Body
32999 lei
Aparat foto Sony A7C II Body
40999 lei
-14%
Aparat foto Sony A6600 KIT 18-135 OSS
40699 lei
34999 lei
-5%
Aparat foto Sony A7R IV Body+educatia ca un cadou!
59999 lei
56999 lei