Magazin
Mai multe
Mai puține
Magazin

Aparat foto Nikon Z7 II body

Sale
51999 lei
51999  lei/lună

în Chișinău este
în Moldova este

Deschiderea coletului
Termen, luni
Lunar, lei
Total comanda, lei
Mulțumim pentru comandă. Vă vom contacta în scurt timp.

Echipat cu un sistem EXPEED cu procesor dublu, Z 7II face față cu ușurință provocării de a capta imagini full-frame de înaltă rezoluție. Veți obține imagini cu zgomot redus și o gamă dinamică incredibilă atât la ISO scăzut, cât și la nivel ridicat. Focalizare fiabilă chiar și în cea mai slabă lumină.


Sistemul AF hibrid sensibil oferă o acoperire largă a cadrului cu o precizie extremă, camera revine la punctul de focalizare selectat când se trezește din standby. Măsurarea expunerii până la -4 EV poate fi utilizată atunci când fotografiați cu obiective f/2 (sau mai rapide).


Vitezele de fotografiere de până la 10 fps vă oferă o flexibilitate extraordinară, în timp ce un buffer mare și două sloturi pentru card de memorie vă permit să fotografiați fără întrerupere. Capturați până la 200 de imagini JPEG cu rezoluție completă sau 77 de imagini RAW pe 12 biți necomprimate într-o singură rafală.


Două sloturi pentru carduri de memorie vă permit să utilizați un card SD UHS-II într-unul și un card XQD sau un card ultra-rapid CFexpress în celălalt. Setați camera să folosească un al doilea card atunci când primul card este plin, în scopuri de backup sau pentru a separa fișierele RAW de fișierele JPEG și fotografiile din videoclipuri.


Vizorul electronic (EVF) de 3690K puncte oferă o vedere lină, neîntreruptă chiar și în timpul fotografierii de mare viteză. Rata de reîmprospătare ridicată reduce foarte mult estomparea, astfel încât să nu pierzi niciodată din vedere ceea ce ai în fața ta.


Z 7II poate rezista la condiții meteorologice dure. Această cameră fără oglindă este fabricată din aliaj de magneziu ultra-puternic, dar ușor și este complet rezistentă la praf, murdărie și umiditate. Mergeți cu îndrăzneală acolo unde vă duce inspirația și fotografiați confortabil când ajungeți acolo.

Specificații principale
Producator
Nikon
Produse similare
-5%
Aparat foto Sony A7R IV Body+educatia ca un cadou!
59999 lei
56999 lei
sale
Aparat foto Sony A7 IV Body
45999 lei
sale
Canon R6 Mark II body
46190 lei
Aparat foto Sony A7C II Body
40999 lei