Magazin
Mai multe
Mai puține

Aparat foto Nikon Z6 II Body

Sale
32999 lei
32999  lei/lună

în Chișinău este
în Moldova este

Deschiderea coletului
Termen, luni
Lunar, lei
Total comanda, lei
Mulțumim pentru comandă. Vă vom contacta în scurt timp.

Un senzor CMOS retroiluminat full-frame de 24,5 MP cu AF cu detecție de fază în plan focal oferă imagini detaliate și clare.


Cu capacitatea sa impresionantă de adunare a luminii, această cameră vă permite să fotografiați în orice lumină. Obțineți imagini clare, cadru întreg, la ISO scăzut și ridicat atunci când înregistrați fotografii și imagini de calitate când înregistrați filme. AF funcționează acum în lumină slabă, până la -6 EV când utilizați un obiectiv f/2 (sau mai rapid).


Sistemul Hybrid AF ultra-larg surprinde subiectul cu precizie. Puteți fotografia la rezoluție maximă cu până la 14 cadre pe secundă cu autofocus complet și modul de expunere automată. Când viteza contează – și contează întotdeauna – poți face fotografii pe care alții le ratează.


Indiferent cum lucrați cu lumină, faceți-o mai rapid și mai ușor. Cu procesoarele duble EXPEED, totul este de două ori mai bun, de la performanța de focalizare automată la dimensiunea bufferului. Funcționează ca un ceasornic atunci când înregistrați videoclipuri și faceți fotografii.


Bufferul rapid de înaltă performanță captează până la 200 de imagini JPEG sau până la 124 de imagini RAW pe 12 biți necomprimate într-o singură rafală. Cu o rată de reîmprospătare ridicată, nu vei pierde nicio secundă. Sistemul dublu EXPEED asigură viteze de înregistrare fulgerătoare.


Cu două sloturi pentru carduri de memorie la dispoziția dumneavoastră, puteți configura orice flux de lucru. Separați fotografiile din videoclipuri sau fișierele RAW de JPEG. Copiați fișiere de pe un card pe altul. Setați sloturile pentru utilizare atunci când o cartelă este plină și pentru backup. Un slot acceptă un card SD UHS-II, iar celălalt slot acceptă un card XQD sau cea mai recentă generație de card CFexpress ultra-rapid.


Control maxim la postprocesarea materialului. Rată mai mare de transfer de date. Z 6II poate fi conectat la recordere externe ATOMOS compatibile pentru a exporta videoclipuri în format ProRes RAW® pentru a salva toate datele de la senzorul full-frame al camerei în fișiere mai mici.


Mai multă flexibilitate în gradarea culorilor. Înregistrarea video la o adâncime de culoare de 10 biți economisește miliarde de culori mai mult decât înregistrarea standard pe 8 biți. Z 6II vă permite să înregistrați o ieșire pe 10 biți direct pe un dispozitiv de înregistrare extern prin HDMI.


Economisiți-vă de necazul gradării culorilor și înregistrați filmări gata pentru redare imediată pe afișajele HDR. Când fotografiați în format HLG, camera surprinde mai multe detalii, gamă dinamică și contrast fără a fi nevoie de post-procesare.


Simțiți-vă liber să mergeți pe străzile prăfuite. Cucerește poteci de munte. Trage direct deasupra suprafeței apei. Cu un corp din aliaj de magneziu ultra-rezistent și ușor, Z 6II este ușor de transportat și utilizat oriunde. Complet protejat de praf, murdărie și umiditate, vă va servi cu fidelitate oriunde vă va duce inspirația.

Specificații principale
Producator
Nikon
Produse similare
-21%
Aparat foto Sony A7C Body
37999 lei
29999 lei
sale
Canon R7 18-150 IS STM
34070 lei
-14%
Aparat foto Sony A6600 KIT 18-135 OSS
40699 lei
34999 lei
Canon R8 24-50 IS STM
31190 lei
-18%
Aparat foto Sony A7 III Body+educatia ca un cadou!
37999 lei
30999 lei