Magazin
Mai multe
Mai puține
Magazin

Canon RF-S 10-18mm f/4.5-6.3 IS STM

6740 lei
6740  lei/lună

în Chișinău este
în Moldova este

Deschiderea coletului
Termen, luni
Lunar, lei
Total comanda, lei
Mulțumim pentru comandă. Vă vom contacta în scurt timp.

Primul obiectiv cu unghi ultra-larg de la Canon pentru acoperire extremă, RF-S. Cu până la 4 trepte de stabilizare optică1 și un câmp vizual extrem de larg, acest obiectiv de călătorie compact și ușor este ideal pentru a explora lumea din jurul tău și pentru a găsi compoziții unice, dinamice și creative.

Obiectiv cu zoom ultra-larg pentru fotografiere versatilă

Înregistrați cu o acoperire largă, chiar dacă nu vă puteți îndepărta mai mult de subiect și experimentați cu prim-plan, fundal, efect de scară și dimensiunea obiectelor din cadru. Captați scene extinse de aproape și de departe, în interior și în aer liber, în modul foto și video.

Încercați lucruri noi, experimentați și bucurați-vă de fotografia creativă cu unghi ultra-larg

Descoperă noi perspective. Mărirea de 0,5x vă permite să capturați prim-planuri superbe, în timp ce obiectivul combinat și inelul de control al focalizării vă permit să reglați setările pe măsură ce fotografiați.

Controlează-ți dispozitivul portabil de fotografiere

Captați fotografii și videoclipuri în condiții de lumină slabă fără trepied. Stabilizatorul optic cu 4 trepte1 asigură o fotografiere lină, fără vibrații, atât pentru fotografii, cât și pentru videoclipuri.

Convenabil de luat cu tine oriunde

Dispunând de o montură RF, RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM este cel mai mic și mai ușor obiectiv cu zoom ultra-larg de la Canon; are, de asemenea, un mecanism de pliere pentru o compactitate și mai mare atunci când este depozitat și transportat într-o pungă mică. Acesta este obiectivul cu unghi larg perfect pentru călătorii.

Înregistrați videoclipuri grozave - lăsați obiectivul să facă treaba pentru dvs

Cu un motor STM care oferă o funcționare lină și o calitate de focalizare cinematografică, puteți înregistra cu ușurință videoclipuri de o calitate uimitoare. Efectul de corecție a respirației la focalizare2 va oferi un unghi de vizualizare stabil și natural atunci când schimbați focalizarea.

Produse similare
Canon RF 16mm F2.8 STM
6300 lei
sale
Canon 2000D KIT 18-55 III
7400 lei
Blit CANON 430 EX III RT
6320 lei
CANON EF 50mm F1.4 USM
6910 lei