Magazin
Mai multe
Mai puține

Canon EF 85mm F1.8 USM

7580 lei
7580  lei/lună

în Chișinău este
în Moldova este

Deschiderea coletului
Termen, luni
Lunar, lei
Total comanda, lei
Mulțumim pentru comandă. Vă vom contacta în scurt timp.

Canon EF 85mm f/1.8 USM combină performanța excelentă, dimensiunea compactă, calitatea superbă a imaginii și prețul relativ scăzut pentru clasa sa.

Obiectivul este excelent pentru fotografierea portretelor și poate fi folosit cu succes și pentru reportaje, filmări de gen etc.

Cu deschiderea sa rapidă, Canon EF 85mm f/1.8 USM este foarte util în condiții de lumină scăzută, atât în interior, cât și în exterior, deoarece oferă o imagine luminoasă și luminoasă în vizor și focalizare automată rapidă și vă ajută să obțineți fotografii de înaltă calitate fără a avea până la valorile extreme ale sensibilității. Când este utilizat cu camere digitale cu senzori APS-C, distanța focală echivalentă a obiectivului este de 136 mm.

Obiectivul este realizat într-un corp compact și foarte ușor, dar are un design foarte fiabil cu o montură metalică.

Obiectivul are o deschidere circulară cu 8 lame care, combinată cu o distanță focală mare, estompează eficient fundalul pentru a evidenția subiectul principal. Schema optică a lentilei include 9 elemente în 7 grupuri. Datorită designului său asferic atent proiectat, obiectivul produce imagini cu reproducere precisă a culorilor, rezoluție excelentă, claritate și contrast excelent pe cadru. Un strat special de absorbție a luminii pe pereții interiori ai lentilei, precum și utilizarea stratului multistrat Super Spectra, elimină posibilitatea de flare și reflexii, care reduc adesea calitatea imaginilor obținute cu camerele digitale.


Focalizarea automată se realizează folosind o unitate cu ultrasunete inelă USM, care garantează o precizie ridicată și o viteză de focalizare cu o zgomot aproape completă a acestui proces. Focalizarea se realizează prin mișcarea internă a lentilelor, astfel încât elementul frontal rămâne staționar în timpul procesului de fotografiere. Acest lucru vă permite să utilizați în mod convenabil polarizatoare circulare și alte atașamente, al căror efect depinde de poziția lor pe lentilă.


Distanța minimă de fotografiere este de 85 cm.

Produse similare
-7%
Canon RF 35mm F1.8 IS Macro STM
8499 lei
7899 lei
CANON EF 50mm F1.4 USM
6910 lei
sale
Canon 2000D KIT 18-55 III
7500 lei
sale
Canon RF 28mm F2.8 STM
7240 lei
-7%
Canon RF-S 10-18mm f/4.5-6.3 IS STM - DISCOUNT 600 lei
8090 lei
7490 lei