Magazin
Mai multe
Mai puține
Magazin

Stativ Manfrotto Befree Alu Green New Graphics

-9%
3499 lei
3199 lei
3199  lei/lună

în Chișinău este
în Moldova este

Deschiderea coletului
Termen, luni
Lunar, lei
Total comanda, lei
Mulțumim pentru comandă. Vă vom contacta în scurt timp.

Trepiedul BeFree din aluminiu verde cu cap sferic este extrem de portabil, atrăgător, solid și ușor de pliat. Este ideal pentru fotografi care iubesc să fotografieze atunci când călătoresc. De asemenea, este perfect pentru a surprinde peisaje minunate în aer liber și peisaje îndepărtate.

Această versiune de culoare este proaspătă și elegantă și prezintă o grafică nouă, distinctă pe tubul său de aluminiu. Este disponibil și în alte trei combinații de culori: gri, albastru și roșu. Grafica proaspătă îl face un trepied de călătorie unic, în stil premium, care iese din mulțime.

Un mecanism ingenios de pliere permite picioarelor să se potrivească perfect în jurul capului; împreună cu atașamentul cu eliberare rapidă, permite acestui kit să se strecoare într-un format compact, ușor de transportat. Același mecanism de pliere vă permite să vă configurați trepiedul și capul în câteva secunde, indiferent dacă fotografiați un apus rar de soare sau o stradă aglomerată. În plus, măsoară doar 41 cm când este închis, astfel încât să vă puteți depozita cu ușurință trepiedul în bagajul de mână sau în rucsac. Nu este surprinzător faptul că BeFree este trepiedul ales pentru atât de mulți fotografi de călătorie.

Cu construcția lor compactă și robustă din aluminiu, acest trepied și cap oferă cele mai bune în ceea ce privește confortul și calitatea. Reglați-vă cu ușurință kitul pentru a obține compoziția perfectă și vă va menține camera blocată în siguranță, făcând ca clătinarea și neclaritatea să devină un lucru din trecut.

BeFree are o sarcină utilă de până la 4 kg, ceea ce înseamnă că este potrivit și pentru obiective mai grele cu zoom lung, unde un trepied robust este esențial pentru fotografii clare. De asemenea, cu selectoarele brevetate pentru unghiul picioarelor, puteți alege rapid între două înclinații pentru a vă poziționa camera cu o precizie extremă.

Noile modele Befree Color cu grafică au picioare noi cu o suprafață portantă mai mare și sunt realizate cu un nou tip de cauciuc care prinde bine solul. Împreună cu cârligul cu șurub de sub coloană, pentru a atașa orice greutate suplimentară necesară (sau geanta de mână), această versiune color a Befree este o soluție de călătorie mai stabilă și mai solidă decât oricare dintre predecesorii săi.

Befree Clor vă urmărește cu ușurință oriunde și este întotdeauna confortabil de transportat datorită geantei de transport căptușite. Căptușeala suplimentară simplifică împachetarea în bagaj și îl protejează de orice daune accidentale.

Datorită designului său durabil, versatil și compact, trepiedul BeFree din aluminiu verde este partenerul perfect de călătorie pentru orice fotograf aflat în mișcare.

Specificații principale
Producator
Manfrotto
Produse similare
-5%
Stativ WEIFENG WF717 1.5M
3149 lei
2999 lei
-7%
Stativ Manfrotto Element traveller Tripod big with Ball Head
2999 lei
2799 lei
-5%
Stativ Fancier NT-270A
4199 lei
3999 lei
-5%
Stativ FANCIER FC370 A
4199 lei
3999 lei
-10%
Stativ Manfrotto 290 XTRA CF KIT 3 Way Head
3999 lei
3599 lei
-5%
Stativ Nest NT-777
3149 lei
2999 lei