Magazin
Mai multe
Mai puține
Magazin

Stativ Manfrotto Element traveller Tripod big with Ball Head

-7%
2999 lei
2799 lei
2799  lei/lună

în Chișinău este
în Moldova este

Deschiderea coletului
Termen, luni
Lunar, lei
Total comanda, lei
Mulțumim pentru comandă. Vă vom contacta în scurt timp.

Element Traveler Small Black de la Manfrotto este alegerea perfectă pentru fotografi entuziaști care caută un trepied de călătorie extrem de mic, fiabil, ușor și ușor de transportat.
Manfrotto Element Traveler Small este un set de trepied din aliaj de aluminiu, accesibil, compact, robust, care este, de asemenea, foarte versatil. Se extinde până la o înălțime de 143 cm, se pliază până la 32 cm, făcându-l ușor de împachetat în geantă.
Un mecanism telescopic extinde coloana până la o înălțime de 143 cm, făcând-o compromisul perfect între portabilitate și performanță.
Picioarele trepiedului se desfășoară independent și au trei opriri în unghiul piciorului, permițând o poziționare versatilă pe aproape orice suprafață. Mecanismul de blocare prin răsucire le permite fotografilor să ajungă în poziția perfectă cu mișcări fluide și rapide, oferindu-le libertatea de a se concentra asupra fotografiilor lor.
Deoarece ușurința este un trepied de călătorie obligatoriu, fotografii se pot baza pe cârligul cu arc situat în partea de jos a coloanei centrale pentru a adăuga greutate suplimentară pentru o stabilitate suplimentară atunci când este necesar
Manfrotto Element small este ideal pentru camerele CSC și susține cu ușurință sarcini utile de până la 4 kg. Capul sferic din aluminiu este proiectat pentru a oferi cele mai fine mișcări atunci când încadrați o fotografie dorită și blochează ferm echipamentul exact acolo unde aveți nevoie.
Dacă vă place fotografia de peisaj, vă va plăcea dispozitivul de blocare separat al capului, care permite fotografiilor să realizeze fotografii panoramice uimitoare cu ușurință și precizie, datorită indexului său de panoramă de 360°.
Capul sferic montează o placă de eliberare rapidă de tip Arca cu un șurub de cameră de 1/4''-20 deasupra, care asigură echilibrul echipamentului atunci când se utilizează obiective cu zoom.
Manfrotto Element Small vine in patru culori (negru, albastru, gri si rosu), in geanta proprie captusita pentru depozitare si transport usor.

Specificații principale
Producator
Manfrotto
Produse similare
-10%
Stativ Manfrotto 290 XTRA CF KIT 3 Way Head
3999 lei
3599 lei
-5%
Stativ Nest NT-777
3149 lei
2999 lei
-9%
Stativ Manfrotto Befree Alu Green New Graphics
3499 lei
3199 lei
-5%
Stativ WEIFENG WF717 1.5M
3149 lei
2999 lei
-17%
Stativ Fancier FC3308
2399 lei
1999 lei