Magazin
Mai multe
Mai puține
Magazin

Obiectiv NIKON Z 50mm F1.8 S

-10%
11499 lei
10299 lei
10299  lei/lună

în Chișinău este
în Moldova este

Deschiderea coletului
Termen, luni
Lunar, lei
Total comanda, lei
Mulțumim pentru comandă. Vă vom contacta în scurt timp.

NIKKOR Z 50mm f/1.8 S oferă rezultate excelente în toate condițiile de iluminare. Adăugați la aceasta focalizarea perfect clară cu o distanță minimă de doar 0,4 m și obțineți fotografii naturale în stilul dvs. unic. Filmați subiectul împreună cu împrejurimile sau focalizați numai pe cap și umeri.

Realism. Deschidere către lume. Acest obiectiv superb de înaltă rezoluție nu reduce lumina la periferie, iar întregul cadru este strălucitor. Surprindeți fiecare detaliu - chiar și atunci când fotografiați larg deschis.

Lentila minimizează erupția de comă sagitală, făcând sursele de lumină punctuală, cum ar fi luminile stradale pe timp de noapte, să pară cât mai realiste posibil. Vor fi rotunde și crocante chiar și la marginile imaginii.

Două elemente de sticlă ED și două lentile asferice produc imagini clare, clare, cu culori bogate și contrast excelent.

Nano Crystal Coat de la Nikon elimină flare și fantomă, asigurând claritate chiar și în surse iluminate din spate sau în mai multe surse de lumină directă în cadru.

Diafragma f/1.8 și diafragma rotunjită cu nouă lame creează un bokeh delicat și natural. Sursele de lumină apar în imagine ca puncte ordonate. Încețoșarea fundalului este moale și frumoasă chiar și cu o ușoară scădere a diafragmei.

Sistemul de focalizare al obiectivului asigură că zona de focalizare este clară chiar și atunci când fotografiați la distanță apropiată. Sursele de lumină apar în imagine ca puncte ordonate.

Motorul de focalizare pas cu pas NIKKOR Z oferă o focalizare incredibil de precisă, rapidă și aproape silențioasă. Cu aceste capacități, acest obiectiv este excelent pentru filmarea atât pentru filme, cât și pentru fotografii.

Lentilele plutitoare contribuie la focalizarea precisă chiar și la distanță apropiată. Diafragma electromagnetică asigură o expunere precisă în timpul fotografierii continue de mare viteză.

Produse similare
sale
Canon RF 35mm F1.8 IS Macro STM
8900 lei
sale
Canon RF 24mm F1.8 IS Macro STM
12900 lei
sale
Canon RF 28mm F2.8 STM
7500 lei
-5%
Canon EF-M 32mm F1.4 STM
8799 lei
8399 lei