Magazin
Mai multe
Mai puține

Obiectiv NIKON Z 35mm F1.8 S

13999 lei
13999  lei/lună

în Chișinău este
în Moldova este

Deschiderea coletului
Termen, luni
Lunar, lei
Total comanda, lei
Mulțumim pentru comandă. Vă vom contacta în scurt timp.

Acest obiectiv NIKKOR Z cu cadru întreg oferă fotografii frumoase și sofisticate. Performanța sa optică remarcabilă oferă o calitate a imaginii superioară chiar și lentilelor prime f/1.4. În orice lumină și în orice împrejurare.

Montura ultra-largă din seria Z de la Nikon permite obiectivului NIKKOR Z să capteze mai multă lumină în toate părțile cadrului. Datorită acestui fapt și distanței scurte dintre montură și senzor, reducerea iluminării periferice devine mult mai puțin pronunțată. Acest lucru vă permite să obțineți detalii excelente pe întregul câmp al cadrului. Lentila minimizează erupția de comă sagitală, făcând sursele de lumină punctuală, cum ar fi luminile stradale pe timp de noapte, să pară cât mai realiste posibil. Vor fi rotunde și crocante chiar și la marginile imaginii.

Două elemente de sticlă ED și trei lentile asferice produc imagini clare, clare, cu culori bogate și contrast superb. Lentila nu reduce lumina la periferie, astfel încât întregul cadru este luminos. Nano Crystal Coat de la Nikon elimină flare și fantomă, asigurând claritate chiar și în surse iluminate din spate sau în mai multe surse de lumină directă în cadru.

Focalizarea automată lină și silențioasă face ca acest obiectiv să fie ideal pentru fotografii și filme. Un mecanism de iris a lentilelor electromagnetice asigură o expunere precisă în timpul fotografierii continue de mare viteză. Acest obiectiv folosește sistemul de reducere a vibrațiilor încorporat al camerei, permițându-vă să fotografiați la viteze de expunere cu până la cinci trepte mai lente decât fără acesta. Puteți face fotografii clare la amurg și să nu vă fie teamă că atunci când filmați, tremurarea mâinii va strica rezultatul.

Diafragma f/1.8 și diafragma rotunjită cu nouă lame creează un bokeh delicat și natural. Sursele de lumină apar în imagine ca puncte ordonate. Încețoșarea fundalului este moale și frumoasă chiar și cu o ușoară scădere a diafragmei.

Camera dvs. Nikon Z și acest obiectiv compact sunt construite pentru a ieși pe străzi. Toate părțile mobile ale lentilei sunt protejate de praf și picături de apă.

Specificații principale
Producator
Nikon
Produse similare
-10%
Obiectiv NIKON Z 50mm F1.8 S
11499 lei
10299 lei
-7%
Canon RF 85mm F2 Macro IS STM - DISCOUNT 1000 lei
14490 lei
13490 lei
sale
Canon RF 24mm F1.8 IS Macro STM
12690 lei
-19%
Obiectiv NIKON Z 85mm F1.8 S
16999 lei
13799 lei