Magazin
Mai multe
Mai puține

Stabilizator Zhiyun CRANE 3S PRO

Sale
26999 lei
25999 lei
25999  lei/lună

în Chișinău este
în Moldova este

Deschiderea coletului
Termen, luni
Lunar, lei
Total comanda, lei
Mulțumim pentru comandă. Vă vom contacta în scurt timp.

Zhiyun Crane 3S este un stabilizator profesional cu 3 axe de cea mai înaltă categorie. Dispune de motoare rezistente, un design modular inovator și este proiectat să funcționeze cu camere SLR, fără oglindă și cinematograf cu o greutate de până la 6,5 kg.

Braț extins pentru axa de rulare pentru camere mari

Pentru combinații mari de cameră + obiectiv, brațul axei de rulare a stabilizatorului poate fi extins prin atașarea barei de extensie a brațului. Pentru modelele mai mici, această bară poate fi îndepărtată pentru a face gimbalul mai compact. Datorită acestui fapt, Zhiyun Crane 3S poate lucra cu camere de dimensiuni mari din sectorul cinematografului: ARRI, RED, BlackMagic etc., cu stabilizarea cărora se descurcă și cu succes.


DESIGN MODULAR PENTRU VERSATILITATE

Stabilizatorul este echipat cu un mâner superior detașabil, care poate fi de două tipuri: mânerul TransMount EasySling (inclus cu Crane 3SE), care asigură compactitatea stabilizatorului, și mânerul SmartSling (inclus cu Crane 3S și Crane 3S). Pro), echipat cu un panou de control și afișaj OLED. Corpul stabilizatorului este echipat cu un număr mare de găuri filetate pentru montarea unei game largi de echipamente - un cărucior motorizat, o macara pentru cameră, o suspensie de cablu, un kit video Easyrig și alte elemente necesare procesului de filmare.


TIMP DE ACTIVITATE CREȘT CU TEHNOLOGIA POWERPLUS

Crane 3S are un conector de alimentare extern (25,2 VDC). Pachetul de baterii TransMount PowerPlus (inclus cu Crane 3S Pro) conține 6 baterii 18650 și oferă o durată de funcționare extinsă a cardanului* și poate alimenta și celelalte dispozitive.


* Stabilizatorul Crane 3S poate funcționa până la 12 ore când este alimentat de bateriile instalate în carcasă, iar când este alimentat de pachetul de baterii TransMount PowerPlus, timpul de funcționare va crește la 18 ore.


MAI MULT SPAȚIU DE VIZIUNE

Brațul axei de rulare al stabilizatorului este înclinat la 55 de grade, permițând mai mult spațiu pentru vizualizarea LCD-ului și pentru montarea echipamentelor mai mari. Pentru a îmbunătăți calitatea lucrului cu echipamentele cinematografice, lista de combinații compatibile cameră + obiectiv a fost extinsă. Focalizarea manuală și mărirea se pot face simultan folosind rotița de focalizare de pe corpul cardanului și roata de pe mânerul SmartSling de sus (inclus cu Crane 3S și Crane 3S Pro).


SISTEM DE CONTROL VIATOUCH 2.0

Sistemul ViaTouch 2.0 vă permite să combinați un smartphone, o cameră și un stabilizator într-un singur sistem de operare. Setările camerei și stabilizatorului pot fi controlate în timp real. Tehnologiile Smart Follow Focus și SyncMotion permit controlul deplin al setărilor camerei pe ecranul tactil. Acest scenariu de control necesită aplicația ZY Play și transmițătorul de transmisie a imaginilor TransMount (inclus cu Crane 3S Pro)


Stabilizatorul Zhiyun Crane 3S este disponibil și în alte configurații:


– Macara 3S: standard cu maner SmartSling;


– Macara 3SE: Configurare simplificată cu mâner SmartSling înlocuit cu mâner EasySling;


– Crane 3S Pro: Pachet extins care conține ambele tipuri de mânere, precum și un suport pentru smartphone TransMount, acumulator TransMount PowerPlus, TransMount Image Transmission și două unități de focalizare de urmărire: Max și Lite.

Specificații principale
Producator
Zhiyun
Produse similare
-9%
Stabilizator Zhiyun  WEEBILL 2 COMBO
14599 lei
13299 lei
-5%
Stabilizator DJI Ronin RS-3
13999 lei
13299 lei
-9%
Stabilizator Zhiyun  CRANE 3S
16999 lei
15499 lei
-9%
Stabilizator Zhiyun  CRANE 2S  PRO
14799 lei
13399 lei
-5%
Stabilizator Zhiyun  WEEBILL 2 PRO
18999 lei
17999 lei