Magazin
Mai multe
Mai puține

Stabilizator Zhiyun CRANE 2S PRO

-9%
14799 lei
13399 lei
13399  lei/lună

în Chișinău este
în Moldova este

Deschiderea coletului
Termen, luni
Lunar, lei
Total comanda, lei
Mulțumim pentru comandă. Vă vom contacta în scurt timp.

Zhiyun Crane 2S este un stabilizator profesional cu 3 axe. Acest model vă permite să lucrați cu camere grele, are un design modular și este capabil să ofere o funcționare stabilă și performanță ridicată în condiții dificile de fotografiere.


Motoare puternice. Algoritmul Instune de generația a 9-a îmbunătățește sensibilitatea fiecărei axe pentru o stabilizare lină și dinamică. Cu motoare puternice, Crane 2S poate manipula cu ușurință camere grele precum BMPCC 6K, Panasonic S1H, Canon EOS 1DX Mark II. Mai mult, stabilizatorul vă permite să utilizați camera împreună cu alte accesorii (Informațiile despre camerele și obiectivele compatibile sunt disponibile în tabelul de compatibilitate). Crane 2S dispune de noul mecanism de montare a plăcii FlexMount, care simplifică foarte mult procesul de configurare și, în același timp, securizează camera cu un mecanism dublu de siguranță. Mai mult, puteți regla gradul de rigiditate de fixare a monturii. Crane 2S vine standard cu o placă verticală cu eliberare rapidă și un suport pentru a monta în siguranță camera pentru fotografiere pe verticală. Vă recomandăm să utilizați suportul pentru obiectiv când fotografiați vertical. Dacă este necesar un suport pentru cameră, placa de eliberare rapidă poate fi asigurată folosind cele două șuruburi furnizate. Dacă este necesar un suport pentru a monta corect camera, acesta trebuie fixat de placa de eliberare rapidă cu cele două șuruburi furnizate.


Stabilizatorul Crane 2S are un slot pentru instalarea unui modul de transmisie video și, de asemenea, are mai multe orificii filetate pentru conectarea dispozitivelor suplimentare: un orificiu filetat de 1/4″ pe partea din spate a plăcii de montare a camerei cu eliberare rapidă, permițându-vă să utilizați alternativ diferite dispozitive, cum ar fi șine de ghidare și un trepied; două găuri filetate de 1/4″ și o gaură filetată de 3/8″ pe corpul stabilizatorului, ceea ce vă permite să finalizați stabilizatorul în conformitate cu sarcinile.


Noul afișaj OLED de 0,96 inchi oferă o vizualizare îmbunătățită. Acest lucru vă permite să vizualizați toate meniurile în câteva secunde și să comutați rapid între diferitele moduri de operare.


Mecanismul avansat de blocare a axei 2.0 asigură blocarea în două etape a trei axe, ceea ce garantează imobilitatea absolută a brațelor stabilizatoare în timpul transportului sau depozitării.


Control electronic și mecanic precis al focalizării: Crane 2S împinge limitele nu numai în ceea ce privește sarcina maximă, ci și în ceea ce privește precizia cinematografică în controlul focalizării. Cu un controler de focalizare avansat încorporat și unități Follow Focus care oferă o latență extrem de scăzută și o precizie ridicată, cardanul nu ratează niciodată momentul cel mare. Când utilizați două unități Follow Focus în meniul stabilizatorului, trebuie să selectați care dintre ele va fi controlată de controlerul încorporat și care va fi controlată de cel extern. Sarcină utilă maximă cu greutate minimă a stabilizatorului


Caracteristicile ergonomice ale Crane 2S îl fac practic, rezultând un cal de muncă stabil și durabil. Pentru a reduce greutatea, mânerul CRANE 2S este fabricat din fibră de carbon. Acest lucru ajută la reducerea sarcinii fizice asupra operatorului fără a reduce capacitatea de încărcare a stabilizatorului.


Baterii detașabile de mare capacitate pentru o durată maximă de funcționare. Crane 2S folosește trei baterii Li-ion 18650 detașabile care asigură până la 12 ore de funcționare. Pentru sarcinile care necesită un proces lung de filmare, operatorii pot prelungi durata de funcționare a cardanului folosind baterii de rezervă.


Varietate de moduri de operare


Sistemul de control Crane 2S oferă acces convenabil la șase moduri de operare, inclusiv Modul Urmărire Pan, Modul Urmărire, Modul Blocare, Modul POV cu gamă completă, Modul Vortex, Modul Go. Un buton separat este folosit pentru a comuta alternativ între moduri.


Mai mult decât un simplu timelapse


Crane 2S facilitează utilizarea tehnicilor cinematografice complexe, cum ar fi deplasarea, intervalul de timp, intervalul de mișcare și intervalul de timp de declanșare lent.


Sistem Transmount


Stabilizatorul este compatibil cu sistemul de accesorii TransMount, ceea ce facilitează munca videografilor. Include un sistem de transmisie a imaginii, kituri de montare cu eliberare rapidă, monopiede, unități Follow Focus și multe altele.

Specificații principale
Producator
Zhiyun
Produse similare
-9%
Stabilizator Zhiyun  CRANE 3S
16999 lei
15499 lei
Stabilizator Zhiyun  CRANE 2S  COMBO
10999 lei
-5%
Stabilizator DJI Ronin RSC-2
10499 lei
9999 lei
-4%
Stabilizator Zhiyun  WEEBILL S
9999 lei
9599 lei
-9%
Stabilizator Manfrotto Gimball 460 Kit
12599 lei
11499 lei
-10%
Stabilizator Zhiyun  WEEBILL-S PRO
12699 lei
11399 lei
-9%
Stabilizator Zhiyun  WEEBILL 2 COMBO
14599 lei
13299 lei
-5%
Stabilizator DJI Ronin RS-3
13999 lei
13299 lei