Magazin
Mai multe
Mai puține

Stabilizator DJI Ronin RSC-2

-5%
10499 lei
9999 lei
9999  lei/lună

în Chișinău este
în Moldova este

Deschiderea coletului
Termen, luni
Lunar, lei
Total comanda, lei
Mulțumim pentru comandă. Vă vom contacta în scurt timp.

DJI RSC 2. Pliabil, compact, uimitor.

Rezultate la nivel profesional simplificate cu RSC 2 de la DJI. Tehnologie cardan compactă de ultimă oră pentru camerele fără oglindă și DSLR, cu un design pliabil și caracteristici intuitive pentru echipe de filmare, cameramani și creatori de conținut din întreaga lume. Designul pliabil al DJI RSC 2 permite transport și depozitare ușor, precum și opțiuni îmbunătățite de fotografiere. Simțiți libertatea creativă cu cele șase configurații ale RSC 2, a căror versatilitate facilitează capturarea chiar și a celor mai provocatoare fotografii. Când este pliat, RSC 2 se potrivește cu ușurință pe o coală de hârtie A5, demonstrând nu numai puterea, ci și compactitatea.

Sistem de transmisie a imaginii RavenEye

Forma generală

RavenEye transmite videoclipuri, oferindu-vă posibilitatea de a controla de la distanță setările camerei.

Performanţă

Transmiteți videoclipuri 1080p, reglați setările cardanului și ale camerei de la până la 200 m distanță cu o latență de 60 ms. ActiveTrack 3.0 Cu tehnologia ActiveTrack 3.0 încorporată, stabilizatorul DJI RSC 2 utilizează sursa camerei pentru a urmări subiectul.

Force MobileRavenEye optimizează performanța Force Mobile, crescând viteza de răspuns la comenzi și reducând latența semnalului.

Trage in orice situatie

Mâner cu două mâini

Control maxim al fotografierii.

Pârghie

Folosiți-l ca trepied și extensie pentru braț stabilizator. NATO Poate fi folosit cu un mâner portabil și alte accesorii. 1/4-20" cu găuri de poziționare ARRI Oferă mai multă flexibilitate atunci când utilizați RSC 2 când este pliat.

Echipamente

stabilizator, cablu tip C, cablu micro USB, șuruburi, cablu mini USB, mâner, cardan, placă de eliberare rapidă, cablu de încărcare USB-C, suport pentru obiectiv

Specificații principale
Producator
Dji
Produse similare
-10%
Stabilizator Zhiyun  WEEBILL-S PRO
12699 lei
11399 lei
Stabilizator Zhiyun  CRANE 2S  COMBO
10999 lei
-4%
Stabilizator Zhiyun  WEEBILL S
9999 lei
9599 lei
-9%
Stabilizator Manfrotto Gimball 460 Kit
12599 lei
11499 lei
-10%
Stabilizator Zhiyun CRANE-M3
9999 lei
8999 lei