Magazin
Mai multe
Mai puține
Magazin

Microphone DJI MIC 2 (2TX+1RX)

-29%
11990 lei
8490 lei
8490  lei/lună

în Chișinău este
în Moldova este

Deschiderea coletului
Termen, luni
Lunar, lei
Total comanda, lei
Mulțumim pentru comandă. Vă vom contacta în scurt timp.

DJI Mic 2 este un sistem de microfon wireless compact, ușor și puternic, care oferă o calitate excepțională a sunetului până la 250 de metri distanță. Transmițătorul oferă înregistrare clară, de calitate profesională, a vocii, a sunetelor ambientale sau a instrumentelor muzicale. Cu memorie încorporată, DJI Mic 2 poate fi folosit pentru a înregistra sunetul primar sau de rezervă în timpul înregistrării. Porniți, conectați și înregistrați un sunet clar de cristal din mers.

DJI Mic 2 este gata de utilizare imediat din carcasă. Transmițătoarele și receptorul sunt împerecheate, încărcate și depozitate în siguranță în carcasa de încărcare împreună cu accesoriile. Designul all-in-one îl face ușor de transportat și utilizat instantaneu cu bateriile complet încărcate.

DJI Mic 2 vine cu două transmițătoare, fiecare cu microfoane încorporate. Ambele transmițătoare acceptă audio omnidirecțional, făcându-le ideale pentru interviuri cu mai multe persoane și pentru lucrări mici în studio.

Sistemul de microfon radio vă permite să înregistrați sunet profesional de înaltă calitate, în timp ce reproduceți cu acuratețe tonul pe o gamă mai largă de frecvențe. Înregistrările pot fi făcute separat pe fiecare canal sau două canale pot fi combinate pentru flexibilitate post-procesare.

Ecranul tactil al receptorului oferă acces ușor la selecția canalului, setările de intrare/ieșire și alte operațiuni importante. Ambele transmițătoare dispun de 14 ore de memorie la bord (8 GB) pentru a preveni întreruperile, pierderea cadrelor audio și alte probleme.

Bucurați-vă de creativitate nelimitată cu transmisie wireless stabilă. Intervalele de transmisie audio de până la 250 m sunt acceptate în medii deschise, neobstrucţionate, fără interferenţe. Îndeplinește nevoile scenariilor comune, cum ar fi transmisia în direct, studiourile și înregistrarea în aer liber.

Cu clema din spate încorporată sau cu magneți, puteți atașa transmițătorul la orice purtați. Transmițătorul cântărește 28 de grame, deci este confortabil și ușor de purtat.

Utilizați adaptorul pentru pantof cald pentru a atașa receptorul la DSLR-ul, la camera fără oglindă sau la suportul pentru smartphone și capturați imagini impecabile care se potrivesc cu sunetul.

Receptorul este echipat cu porturi USB-C, Lightning și TRS de 3,5 mm, ceea ce îl face compatibil cu smartphone-urile, camerele și laptopurile majore.

Produse similare
-5%
Microfon radio Saramonic Blink900 S20 3.5mm
6719 lei
6399 lei
-5%
Microfon Saramonic UwMic9 S Kit2
10099 lei
9599 lei
-5%
Lavalier Godox WMicS1 Pro Double KIT 3.5
7139 lei
6799 lei
-6%
Microfon radio Saramonic Blink900 B2 3.5mm
6799 lei
6399 lei
-9%
Microfon Saramonic UwMic9 Double Kit 3.5mm
8799 lei
7999 lei