Magazin
Mai multe
Mai puține

Cartela de Memorie Sandisk Extreme Pro Card SDXC UHS-I 128GB V30 633x

-6%
849 lei
799 lei
799  lei/lună

în Chișinău este
în Moldova este

Deschiderea coletului
Termen, luni
Lunar, lei
Total comanda, lei
Mulțumim pentru comandă. Vă vom contacta în scurt timp.

VITEZĂ DE SCRIERE DE PÂNĂ LA 90 MB/S PENTRU PERFORMANȚĂ MAXIMĂ DE ÎNREGISTRARE CONTINUĂ


Cu viteze de scriere de până la 90 MB/s și viteze de citire de până la 200 MB/s, acest card îți va permite să eliberezi întregul potențial al DSLR-ului tău pentru fotografiere continuă. Proiectat în jurul arhitecturii de magistrală de ultra mare viteză (UHS-I), acesta depășește cele mai stricte standarde de performanță. Veți avea timp să surprindeți cele mai neașteptate și dinamice momente la rezoluție înaltă.


CAPACITATE DE PÂNĂ LA 128 GB PENTRU ÎNREGISTRARE CONTINUĂ VIDEO STREAM UHS CLASA 3 (U3) LA VITEZĂ ULTRA MARE


SD™ UHS-I este cel mai puternic și cel mai mare card de memorie pe care îl producem. Oferă viteze de scriere de până la 90 MB/s și este compatibil UHS Clasa 3 (U3), oferindu-vă posibilitatea de a înregistra videoclipuri 4K Ultra HD cu culori impecabile folosind DSLR-ul, camera digitală profesională Point-and-shoot sau camera video HD. Veți avea suficientă memorie pentru fotografiere nelimitată.


ÎNREGISTRAȚI ÎN FORMAT 4K ULTRA HD AZI


Videoclipul 4K Ultra HD (3840x2160p) oferă o claritate excepțională a imaginii, dar înregistrarea fluxurilor video continue necesită performanțe și capacitate de stocare mult mai mari decât generațiile anterioare de fotografii și plăci de camere video. Cardul de memorie SanDisk Extreme PRO SDXC de 128 GB oferă viteza și capacitatea de care aveți nevoie pentru a înregistra videoclipuri pe televizoare și monitoare 4K Ultra HD de ultimă generație.


VITEZA DE CITIRE DE PÂNĂ LA 95 MB/S SIMPLIFICA POSTPROCESAREA ÎNREGISTRARELOR


Datorită vitezei ultra-înalte de transfer de date, puteți începe rapid procesarea videoclipurilor capturate. Copiați fără întârziere fișiere media mari de pe card pe computer.


CORECTE DE EROARE PENTRU FIABILITATE EXTRA


Algoritmul de nivelare a uzurii încorporat și mecanismul de corectare a erorilor asigură funcționarea fără probleme pe termen lung a cardurilor.


FIABILITATEA EXCEPȚIONALĂ VA PERMITĂ SĂ REZIȘTI CONDIȚII METEO


Cardurile de memorie SanDisk Extreme PRO SDHC și SDXC UHS-I sunt rezistente la șocuri, la apă și la raze X pentru a supraviețui în orice mediu. Acestea funcționează la temperaturi de la -25°C la +85°C, astfel încât să puteți fotografia în aproape orice climat.

Specificații principale
Producator
Sandisk
Produse similare
-9%
Cartela de memorie Transcend 256GB SDXC Class 10 UHS-I 300x
1099 lei
999 lei
-8%
Cartela de Memorie Sandisk Extreme Pro Card SDXC UHS-I 64GB V30 200mb
650 lei
599 lei
-5%
Cartela de memorie Transcend 128GB MicroSD Class U3,V30
599 lei
569 lei
sale
Cartela de memorie Transcend 64GB SDXC Class 10 UHS-II 700x
969 lei
949 lei