Magazin
Mai multe
Mai puține
Magazin

Transmiser Godox Xpro-S II

1999 lei
1999  lei/lună

în Chișinău este
în Moldova este

Deschiderea coletului
Termen, luni
Lunar, lei
Total comanda, lei
Mulțumim pentru comandă. Vă vom contacta în scurt timp.

Declanșatorul fără fir Godox Xpro TTL cu funcție de la distanță poate controla nu numai blițurile cu sistemul de sincronizare fără fir Godox X încorporat (blițuri pentru cameră, blițuri reîncărcabile și blițuri de studio), dar poate controla și blițurile Canon originale atunci când sunt combinate cu receptorul X1R-C. Control multi-canal și transmisie stabilă a semnalului, sincronizatorul este instalat pe camere cu un adaptor hot shoe.

Ca sincronizator wireless pentru blițuri Godox (aparat foto, baterie și blițuri de studio).
Ca o sincronizare fără fir bliț.
Ca un declanșator de la distanță al camerei.
Ca controler bliț (fără sistem Godox X) cu mufa de cablu de sincronizare de 2,5 mm.
SUPORT I-TTL ȘI CARACTERISTICI PROFESIONALE
16 grupuri și 32 de canale pentru control de la distanță și sincronizare. Puteți adăuga ID-uri de la 01 la 99 în setări și sincronizați cu condiția ca canalele și ID-urile de la distanță ale blițurilor master și slave să se potrivească, evitând în același timp interferența semnalului.
Suport complet pentru protocol TTL, sincronizare de mare viteză 1/8000s, mod stroboscopic, bliț manual, compensare a expunerii blițului, funcție de modificare TCM, funcție de zoom, setare o singură fotografie sau rafală, control grup lămpi de modelare, zoom de grup, setare cantități bliț pentru toate grupurile in acelasi timp etc. Apăsați și mențineți apăsat butonul TCM. Funcția de modificare a TCM vă permite să salvați setările flash atunci când treceți de la modul TTL la modul manual. Apăsați scurt butonul TCM. Funcția de zoom vă permite să comutați grupurile din modul un singur grup în modul multigrup. Setarea ID-ului pentru setarea unui singur cadru sau mai multe cadre de la 01 la 99.
DESIGN MARE, CONTROL UȘOR ȘI PORTABILITATE
Afișajul LCD mare, 5 butoane de grup și 4 butoane de funcție asigură o operare convenabilă.Butoane de grup (1), butoane de funcție (2)
Actualizare firmware prin conector USB tip C. Sincronizare wireless prin mufa cablu de sincronizare de 2,5 mm. Conector USB tip C (1), mufa cablu de sincronizare de 2,5 mm (2)
*2 baterii AA
Portabilitate mare a Xpro - cântărește doar 80 g.

Specificații principale
Producator
Godox
Produse similare
-9%
Radiosinhronizator Yongnuo YN-622 p/u Canon II
2199 lei
1999 lei
-5%
Transmiser Godox  Xpro-S II
2099 lei
1999 lei
-12%
Radiosinhronizator Yongnuo YN-622 p/u Nikon
1699 lei
1499 lei
sale
Transmiser Godox  Xpro-C II
2099 lei