Magazin
Mai multe
Mai puține
Magazin

Microfon Godox MoveLink LT2 Double KIT Lighting

-5%
4099 lei
3899 lei
3899  lei/lună

în Chișinău este
în Moldova este

Deschiderea coletului
Termen, luni
Lunar, lei
Total comanda, lei
Mulțumim pentru comandă. Vă vom contacta în scurt timp.

Sistemul radio Godox MoveLink LT2 lavalier include două transmițătoare și un receptor cu un conector Lightning pentru un smartphone. Distanța lungă nu mai este o piedică; MoveLink face o treabă excelentă de a transmite sunetul atât pe distanțe scurte, cât și pe distanțe lungi. Sistemul radio este ușor, astfel încât să nu îngreuneze geanta pentru echipamente, suficient de compact pentru a nu ocupa mult spațiu și ușor de utilizat, astfel încât toată lumea să-l poată folosi. Sistemul de microfon wireless funcționează la o frecvență de 2,4 GHz, ceea ce vă permite să transmiteți un semnal puternic, suficient pentru a surprinde clar fiecare moment prețios al înregistrării. Godox MoveLink Lavalier Radio este o alegere excelentă pentru vloggeri, YouTuberi, vorbitori, intervievatori, regizori, videografi și multe altele.
Luați MoveLink în mâini și simțiți efectul „wow”. Ștergând complet imaginea unui sistem de microfon fără fir tradițional voluminos, MoveLink demonstrează că portabilitatea nu vine în detrimentul performanței. Fiecare unitate măsoară doar 5*4*1,4 cm, ceea ce facilitează ținerea întregului sistem într-o singură mână, acest lucru fiind deosebit de important atunci când filmați video folosind smartphone-uri. Pentru oricine realizează videoclipuri, acest dispozitiv ușor și convenabil va deveni un însoțitor constant.
Capacitatea de a se pregăti rapid pentru muncă este solicitată în special în rândul acelor operatori care sunt în permanență în mișcare. Porniți alimentarea, conectați-vă și plecați! Folosind o clemă de fixare, acest radio poate fi montat cu ușurință în pantoful aparatului foto, pe cureaua sau cureaua camerei sau în orice altă locație adecvată. Ca un bonus suplimentar, există un mic magnet pe clemă pentru a vă ajuta să vă eliberați mâinile și pentru a permite metode de instalare mai flexibile.
Ai pierdut sau ai uitat microfonul extern? Nu vă faceți griji, puteți obține în continuare înregistrări audio cu microfonul condensator omnidirecțional încorporat, sistemul radio MoveLink oferă o soluție wireless completă pentru nevoile dvs. de înregistrare audio. Optimizarea semnalului audio este la fel de ușoară ca o clipă, iar setarea câștigului este reglabilă liber cu o singură atingere într-un interval de 15 pași. În plus, dacă trebuie să așezați microfonul pe îmbrăcăminte, este inclus un microfon lavalier.

Specificații principale
Producator
Godox
Produse similare
-5%
Microfon radio Saramonic Blink500 ProX B5 USB-C
3999 lei
3799 lei
-25%
Microfon Saramonic Vmic 5
5299 lei
3999 lei
-9%
Microfon Saramonic Vmic Stereo Mark II
4099 lei
3749 lei
-5%
Microfon radio Saramonic Blink500 ProX B3 Ligtning
3999 lei
3799 lei
-5%
Microfon Godox VDS-M2
4199 lei
3999 lei
-5%
Lavalier Godox MoveLink II M2 Double KIT 3.5mm
4099 lei
3899 lei
-38%
Microfon Saramonic Vmic 5 PRo
6599 lei
4099 lei