Magazin
Mai multe
Mai puține
Magazin

Rucsac foto Manfrotto Agile VII Sling Black stile C

-14%
1399 lei
1199 lei
1199  lei/lună

în Chișinău este
în Moldova este

Deschiderea coletului
Termen, luni
Lunar, lei
Total comanda, lei
Mulțumim pentru comandă. Vă vom contacta în scurt timp.

În exterior, geanta este confecționată dintr-un nailon rezistent, rezistent la apă. Acest lucru îl face o geantă grozavă pentru trăgători, deoarece nu va trebui să vă faceți griji că veți fi prins de ploaia de vară sau de zăpada de iarnă. Partea din spate a genții are chiar și conexiuni pentru a lega curea pe un trepied de dimensiuni standard. Cureaua din spate este lată și confortabilă, cu o curea suplimentară de eliberare rapidă sub braț pentru sprijin suplimentar. Partea laterală a genții are un buzunar de acces cu fermoar din care îți poți extrage cu ușurință aparatul foto cu obiectiv montat atunci când „pleciți” geanta înainte când doriți să fotografiați.

La interior, geanta este împărțită în două jumătăți. Jumătatea superioară este mai mică și este destinată personalului, cum ar fi ochelari, cărți, telefon sau MP3 player. Jumătatea inferioară este compartimentul principal și ține DSLR-ul tău cu obiectiv atașat, precum și 3-4 lentile suplimentare în despărțitoarele mobile, căptușite. Despărțitoarele oferă o modalitate convenabilă de a configura geanta pentru a se potrivi nevoilor dvs. de echipament. În plus, vei avea o zonă separată în care să-ți cuibă trepiedul Manfrotto Pocket.

Agile VII este o geantă de tip "run-and-go" care este concepută pentru persoana care se află în permanență în mișcare și are nevoie de o geantă care nu este doar calificată pentru companii aeriene, dar care poate oferi atât depozitare sigură, cât și acces rapid la echipament. Manfrotto garantează geanta împotriva oricăror defecte de fabricație.

Specificații principale
Producator
Manfrotto
Produse similare
-33%
Rucsac foto Thule Crossover TCSP 313
1499 lei
999 lei
-9%
Rucsac foto Manfrotto Brio 30 Sling Black stile plu
1269 lei
1149 lei
-8%
Rucsac foto Manfrotto Active Backpack I
1739 lei
1599 lei
-12%
Rucsac foto Lowepro Tahoe BP 150 Camera backpack Blue
1299 lei
1149 lei