Magazin
Mai multe
Mai puține
Magazin

Canon RF 24mm F1.8 IS Macro STM

12900 lei
12900  lei/lună

în Chișinău este
în Moldova este

Deschiderea coletului
Termen, luni
Lunar, lei
Total comanda, lei
Mulțumim pentru comandă. Vă vom contacta în scurt timp.

Acest obiectiv mic și ușor de 24 mm combină un unghi de vedere ultra-larg cu o deschidere rapidă pentru fotografiere creativă chiar și în condiții de lumină slabă. Iar cu stabilizatorul optic de imagine 1 cu 5 trepte și focalizarea automată silențioasă, este, de asemenea, grozav pentru filmări fluide, de înaltă calitate.

De la peisaje la arhitectură, acest obiectiv ușor vă permite să vă dezlănțuiți creativitatea chiar și la o distanță de până la 14 cm. Și, cu stabilizarea imaginii și focalizarea automată silențioasă, este ideal pentru înregistrarea video fluidă, de înaltă calitate.

Acest obiectiv cu unghi larg de 24 mm este posibil prin montura RF de la Canon. Compact și ușor, obiectivul are un element asferic și un strat avansat pentru imagini de înaltă calitate.

Diafragma maximă circulară cu 9 lame f/1.8 funcționează excelent în condiții de lumină scăzută, creând zone frumoase nefocalizate și neclaritate de fundal.

Stabilizatorul de imagine optic static cu 5 trepte permite viteze mai mari ale obturatorului pentru fotografierea manuală și filmarea impecabilă cu o stabilizare și mai mare (6,5 grade) atunci când este utilizat cu camerele din seria EOS R echipate cu stabilizator de imagine încorporat.

Motorul silențios STM (motor pas) al obiectivului RF 24mm F1.8 MACRO IS STM focalizează pe subiect și focalizează rapid, chiar și atunci când fotografiați subiecți în mișcare rapidă.

Distanța minimă de focalizare de 14 cm (mărire 0,5x sau jumătate de viață) este un real avantaj pentru fotografierea creativă cu unghi larg: vă permite să vă apropiați cât mai mult de subiect în timp ce capturați împrejurimile acestuia.

RF 24MM F1.8 MACRO IS STM are un inel de control al obiectivului care vă permite să reglați fin ISO, diafragma sau să schimbați metoda de focalizare automată, precum și un inel de focalizare dedicat pentru focalizare manuală precisă.

Produse similare
Canon R100 18-45 STM
13900 lei
sale
Canon R50 Body
13190 lei
CANON M50 II 15-45 STM
12490 lei
Canon RF 15-30mm F4.5-6.3 IS STM
12390 lei