Magazin
Mai multe
Mai puține
Magazin

Canon R8 Body

Sale
26990 lei
26990  lei/lună

în Chișinău este
în Moldova este

Deschiderea coletului
Termen, luni
Lunar, lei
Total comanda, lei
Mulțumim pentru comandă. Vă vom contacta în scurt timp.

Canon EOS R8 este o cameră compactă, fără oglindă, full-frame, cu un senzor de 24,2 megapixeli.

Viteza de explozie a camerei este de 40 de cadre pe secundă!

Focalizarea automată a Canon EOS R8 se bazează pe tehnologia de focalizare automată de neegalat Dual Pixel CMOS AF II, care este renumită pentru viteză mare, acuratețe și sensibilitate remarcabilă.

Camera focalizează cu încredere în condiții de lumină scăzută, chiar și la EV - 6,5.

Acum, când fotografiați oameni, puteți seta camera să focalizeze pe stânga, dreapta sau să selectați automat cel mai apropiat ochi uman. De asemenea, pentru mai mult control, puteți utiliza focalizarea manuală asupra ochiului, cu o alegere independentă a țintei de focalizare pentru ochiul stâng sau drept.

Camera are moduri de focalizare separate pentru împușcarea cailor, și chiar a zebrelor, dacă acest animal exotic, pentru latitudinile noastre, se încadrează în câmpul vizual al opticii tale.

Când urmăriți un obiect care a dispărut din cadru, există un mod care instruiește camera să lase focalizarea acolo unde obiectul a rămas, mai degrabă decât să caute noi ținte pe care să se concentreze.

Pentru un control ușor al focalizării, utilizatorul este încurajat să folosească ecranul LCD ca panou tactil.

Unul dintre punctele principale ale EOS R8 este gama impresionantă de capabilități video.

De exemplu, prin supraeșantionarea datelor cu un senzor 6K, EOS R8 captează înregistrări 4K de înaltă calitate la rate de cadre de până la 60 fps folosind lățimea completă a senzorului fără decupare, cu Canon Log, YCbCr 4:2:2/10 biți.

Camera oferă și înregistrare video în CLog3/HDR PQ YCbCr 4:2:2 necomprimat pe 10 biți, cu suport pentru BT.709, BT.2020, BT2100(PQ).

În plus, abilitatea de a filma videoclipuri la rate de cadre ridicate de până la 1080/180p.

R8 are o mufă pentru căști și microfon. Camera are și conectori funcționali pentru conectarea accesoriilor, precum adaptorul Tascam XLR, care vă permite să înregistrați sunet pe patru canale.

Modulele Wi-Fi și Bluetooth încorporate conectează EOS R8 la gadgeturi mobile, rețele Wi-Fi și laptop-uri. Prin urmare, utilizatorul poate partaja cu ușurință fotografii și videoclipuri în rețea și poate controla camera de la distanță.

Camera dispune și de streaming UVC/UAC, astfel încât EOS R8 poate fi folosit ca cameră web de înaltă calitate. Pur și simplu conectați-l la computerul Windows sau macOS - nu sunt necesare drivere.

Produse similare
Canon RF 100mm F2.8L Macro IS
29580 lei
Canon R10 18-150 STM
25100 lei
Canon RF 14-35mm F4L IS
29580 lei
Canon R7 Body
27450 lei