Magazin
Mai multe
Mai puține

Camera Canon Zoemini

-8%
2999 lei
2749 lei
2749  lei/lună

în Chișinău este
în Moldova este

Deschiderea coletului
Termen, luni
Lunar, lei
Total comanda, lei
Mulțumim pentru comandă. Vă vom contacta în scurt timp.

Fă-ți un selfie cu oglinda și blițul inel și vezi unde te afli în cadru cu Previzualizarea în aplicația Canon Mini Print. Fara hartie? Salvați fotografiile preferate pe un card microSD pentru imprimare ulterioară.

Faceți selfie-uri cu oglinda și blițul inel și vedeți unde vă aflați în cadru cu Canon Mini Print App Preview. Cu o baterie reîncărcabilă pentru a imprima până la 25 de fotografii și un slot pentru card microSD pentru a salva fotografii atunci când rămâneți fără hârtie, este ușor să surprindeți momente memorabile oriunde în lume.

Faceți fotografii și imprimați de pe un singur dispozitiv. Cu o cameră de 8 MP, tehnologie Zink și capacitatea de a salva fotografii pe un card de memorie microSD, Canon Zoemini S2 ZV223 Teal este însoțitorul perfect pentru pasionații de fotografie spontană.

Elegant și compact: alege dintre opțiunile de culoare disponibile - teal, alb sau rose gold - pentru a-ți completa arsenalul cu un accesoriu portabil util.

Realizați fotografii strălucitoare cu oglinda și blițul inel, apoi adăugați-le efecte și cadre cu butoanele dedicate și alegeți imaginile preferate în aplicația Canon Mini Print.

Utilizați Bluetooth și aplicația Canon Mini Print pentru a imprima de pe smartphone, pentru a obține previzualizări în timp real și pentru a adăuga efecte vibrante, inclusiv opțiuni de colaj.

Încărcați până la 10 coli de hârtie foto cu adeziv Zink, apoi imprimați și lipiți fotografiile preferate pe orice, de la telefon la frigider.

Specificații principale
Producator
Canon