Magazin
Mai multe
Mai puține
Magazin

Obiectiv Sony 35mm f/1.4 GM

Sale
27999 lei
27999  lei/lună

în Chișinău este
în Moldova este

Deschiderea coletului
Termen, luni
Lunar, lei
Total comanda, lei
Mulțumim pentru comandă. Vă vom contacta în scurt timp.

Obiectivul Sony de înaltă performanță cu montură E este echipat cu cea mai avansată și de înaltă tehnologie, rezoluție uimitoare și efect bokeh cu focalizare automată rapidă și precisă. Obiectivul de 35 mm combină compactitatea, portabilitatea și calitatea excelentă a imaginii.

Cele două elemente asferice de tip XA din obiectivul G Master utilizează o distanță focală scurtă a obiectivului fără oglindă și oferă o rezoluție uimitoare. Îmbunătățind și mai mult calitatea optică a obiectivului sunt sticla ED pentru a reduce aberațiile cromatice și stratul Sony Nano AR II pentru o claritate superioară a imaginii în toate condițiile de iluminare.

În ciuda utilizării a două elemente asferice de tip XA, care oferă o calitate remarcabilă G Master, acest obiectiv compact se potrivește cu ușurință în palmă și cântărește doar 524 g. Obiectivul FE 35 mm f/1.4 GM este mobil și ușor de utilizat în orice mediu și condițiile de fotografiere.

Elementele de tip XA suprimă efectele bokeh în formă de inel, o deschidere cu 11 lame oferă o deschidere circulară chiar și atunci când obiectivul este larg deschis, iar controlul atent al aberației sferice în proiectare și fabricație contribuie la un bokeh superb f/1.4. Îmbunătățirile de design oferă o distanță focală minimă de 27 cm și un factor de mărire maxim de 0,23x.

Două motoare liniare ultra-dinamice XD (dinamic extrem) contribuie la o eficiență și mai mare pentru focalizare și urmărire automată rapidă, precisă și silențioasă, astfel încât acest obiectiv cu montură E oferă beneficii maxime. Algoritmii de control liniar avansat de la XD minimizează vibrațiile și zgomotul, făcând focalizarea manuală cu răspuns liniar de la Sony și mai eficientă.

Butonul de menținere a focalizării, inelul de focalizare și alte elemente asigură o funcționare lină și eficientă. Butonul de menținere a focalizării poate fi atribuit altor funcții din meniul de pe corpul camerei pentru a accesa funcții care sunt foarte importante într-un anumit flux de lucru. Învelișul cu fluor al elementului frontal și carcasa rezistentă la praf și umiditate asigură o funcționare fiabilă în orice condiții.

Specificații principale
Producator
Sony
Produse similare
-5%
Obiectiv Sigma 14mm F1.8 DG HSM ART F/Canon
23099 lei
21999 lei
-9%
Obiectiv Sony 85mm f/1.4 GM FE (SEL85F14GM)
29599 lei
26999 lei
-5%
Obiectiv Sigma 14mm F1.8 DG HSM ART F/Sony E
24699 lei
23499 lei
-9%
Obiectiv Sony SEL 35mm f/1.4 ZA
22999 lei
20999 lei