Magazin

Canon R3 2.4 GHz body

108759 lei
108759  lei/lună

în Chișinău este
în Moldova este

Deschiderea coletului
Termen, luni
Lunar, lei
Total comanda, lei
Mulțumim pentru comandă. Vă vom contacta în scurt timp.

EOS R3 surprinde momente trecătoare la 30 fps, dezvăluind detalii care ar fi invizibile cu ochiul liber.

Senzorul de imagine cu iluminare din spate este atât de rapid încât fotografiile pot folosi declanșatorul electronic pentru a captura subiecte care se mișcă rapid, fără a-și face griji cu privire la întârziere. Bucurați-vă de viteze rapide ale obturatorului de până la 1/64000 sec. și fotografiere în rafală la 30 fps. cu urmărire AF/AE.


EOS R3 se concentrează pe ceea ce te uiți cu tehnologia inovatoare de focalizare automată de urmărire a ochilor. Acest sistem de control al focalizării automate fără precedent permite camerei să țină pasul cu reacțiile tale, permițându-ți să te adaptezi rapid la scenele în continuă schimbare.


Inteligența artificială și mii de imagini create anterior au ajutat să învețe EOS R3 să recunoască rapid și precis oamenii, animalele și vehiculele, chiar dacă acestea se mișcă în cadru.

Camera urmărește mișcarea oamenilor chiar dacă poartă măști, căști sau ochelari de soare. Camera lui EOS R3 recunoaște motocicletele și mașinile de curse, inclusiv determinând tipul de mașină și arătând spre casca șoferului atunci când este vizibilă în cadru.


EOS R3 este o cameră hibridă profesională care surprinde videoclipuri la calitate de difuzare cinematografică și fotografii uimitoare. Oferind o serie de funcții care deschid noi posibilități creative pentru videografi, camera acceptă supraeșantionarea 4K sau înregistrarea video RAW 6K pe un card de memorie CFexpress. Canon Log 3 oferă o gamă dinamică mai largă și mai multe opțiuni de gradare a culorilor.

Important este că sistemul de recunoaștere a obiectelor este disponibil atât pentru fotografi, cât și pentru videografi, astfel încât să puteți urmări obiectele în mișcare în cadru, menținându-le focalizate chiar și în timpul fotografierii.


Conectivitatea este esențială pentru fotografii de sport și de știri. EOS R3 folosește o conexiune LAN cu fir de 2,4GHz/5GHz și Wi-Fi pentru a se conecta la rețele de computere, laptopuri și dispozitive mobile pentru partajarea rapidă și ușoară a imaginilor și controlul camerei de la distanță. EOS R3 este, de asemenea, compatibil cu aplicația Mobile File Transfer, care permite fotografilor profesioniști să adauge metadate la imagini și să transfere fișiere de pe un smartphone folosind o conexiune Wi-Fi sau date celulare.

EOS R3 are, de asemenea, o nouă placă multifuncțională care oferă transfer de date și alimentare pentru noile accesorii, precum și acționând ca un suport pentru Speedlite-urile existente și declanșatoarele de la distanță.


EOS R3 este construit pentru utilizare profesională de zi cu zi și pentru fotografiere în absolut orice condiții.

Produse similare
Canon RF 70-200mm F4L IS
30769 lei
Canon RF 24mm F1.8 IS Macro STM
13699 lei
Canon RF 85mm F1.2L USM
49859 lei
Canon M50 II 18-150 IS STM
15299 lei
-5%
Filtru Canon Protector 77mm
1049 lei
999 lei
sale
Acumulator Canon LP-E6NH
2159 lei
sale
Canon RF 35mm F1.8 IS Macro STM
8529 lei
sale
Canon R50 Body
14239 lei
Canon RF 15-35mm F2.8L IS
42589 lei