Aparat foto Canon R Body + în rate 4 luni

-18%
33999 lei
27999 lei
27999  lei/lună

în Chișinău este
în Moldova este

Deschiderea coletului
Termen, luni
Lunar, lei
Total comanda, lei
Mulțumim pentru comandă. Vă vom contacta în scurt timp.

Canon EOS R stabilește standardul pentru camera foto full-frame compactă și ușoară de mâine. În corpul său confortabil din aliaj de magneziu, veți găsi o cameră EOS cu un nivel cu totul nou de posibilități.


Canon EOS R este o cameră de înaltă performanță cu sistem de montare largă compatibilă cu cea mai recentă generație de obiective RF, concepute pentru a funcționa la distanța optimă de un senzor de imagine cu cadru întreg. Combinația dintre componente optice de înaltă calitate și o montură inovatoare a obiectivului fac din această cameră un dispozitiv unic capabil să stabilească noi standarde în fotografie și video.


Canon EOS R este echipat cu un senzor de imagine full-frame de 30,3 megapixeli cu tehnologie Dual Pixel CMOS AF, capabil de focalizare automată precisă datorită unui sistem avansat de detectare a fazei, unui procesor DIGIC 8 de înaltă performanță și unui optimizator digital de lentile încorporat. .


Fotografii și videografii care dețin deja obiective EF și EF-S le vor putea monta pe Canon EOS R printr-un adaptor, permițându-le să lucreze fără a compromite performanța sau calitatea. Obțineți lumina dorită cu gama de blițuri Canon Speedlite, în timp ce accesoriile EOS deschid o lume de posibilități creative.


Canon EOS R dispune de aceeași prindere confortabilă ca și pe DSLR-urile EOS, plus o gamă largă de opțiuni pentru a personaliza camera în funcție de nevoile dvs. Caracteristicile inovatoare precum un panou tactil multifuncțional, un vizor electronic de înaltă rezoluție și un ecran cu unghi reglabil fac această cameră extrem de ușor și convenabilă de utilizat.


Canon EOS R a fost conceput pentru fotografi și videografi care călătoresc frecvent. O conexiune Bluetooth Low Energy mereu activată vă permite să vă asociați cu smartphone-uri, în timp ce Wi-Fi încorporat vă permite să încărcați rapid fișiere în cloud. Camera oferă capabilități de fotografiere de la distanță cu fir și fără fir pentru o libertate de creație și mai mare.


Canon EOS R va atrage la fel de mult videografii ca și fotografi. Cu opțiuni avansate de control, este un dispozitiv extrem de funcțional pentru crearea videoclipurilor.

Produse similare
-15%
Aparat foto Canon R7 Body + în rate 4 luni!
30999 lei
26299 lei
-8%
Obiectiv Canon RF 100mm f/2.8 L Macro IS USM + în rate 4 luni!
28999 lei
26699 lei
-17%
Obiectiv Canon RF 70-200mm f/4L IS USM + în rate 4 luni!
35999 lei
29999 lei
-26%
Obiectiv Canon RF 14-35mm F4 L IS USM + în rate 4 luni!
34999 lei
25799 lei