Magazin
Mai multe
Mai puține

Obiectiv NIKON 35mm AF-S f/1,8 G DX

-13%
4599 lei
3999 lei
3999  lei/lună

în Chișinău este
în Moldova este

Deschiderea coletului
Termen, luni
Lunar, lei
Total comanda, lei
Mulțumim pentru comandă. Vă vom contacta în scurt timp.

Obiectivul Nikon AF-S 35 mm f/1.8G DX este proiectat pentru a fi utilizat cu camerele digitale SLR Nikon cu senzori APS-C (DX) și poate fi utilizat cu camere digitale care nu au propriile motoare încorporate, cum ar fi modelele D40 și D60. Cu factorul de decupare luat în considerare, câmpul vizual al lentilei corespunde aproximativ unei distanțe focale de 53 mm, ceea ce îl face o piesă clasică de cincizeci de copecii. Distanța sa focală versatilă și diafragma rapidă îl fac obiectivul de zi cu zi perfect pentru filmarea unei game largi de scene în aproape orice lumină naturală. Obiectivul aparține clasei de optice bugetare, dar este capabil să ofere o calitate excelentă a imaginii, are un design solid și de încredere și, în multe privințe, nu este inferior modelelor mult mai scumpe. Modelul este foarte compact si usor (70 mm x 52,5 mm, greutate 200 g) si este realizat din plastic de inalta calitate cu suport metalic.

Obiectivul este echipat cu o diafragmă cu 7 lame cu o deschidere aproape perfect rotundă pentru un efect atractiv de estompare a fundalului. Schema optică a lentilei include 8 elemente în 6 grupuri. Designul include un element asferic hibrid care corectează eficient diferite tipuri de aberații, ceea ce a făcut posibilă reducerea dimensiunii fizice a obiectivului, menținând în același timp cea mai înaltă calitate a imaginii. Elementele lentilelor sunt acoperite cu mai multe straturi cu SIC (Super Integrated Coating) pentru a minimiza flare și fantomă, oferind totuși o reproducere excelentă a culorilor. La orice distanță de focalizare, obiectivul oferă imagini cu rezoluție superbă, luminozitate superbă pe cadru de la centru până la periferie, claritate ridicată și contrast excelent.

Modelul este echipat cu o unitate cu ultrasunete SWM, care garantează viteză mare și acuratețe a focalizării automate cu liniște aproape completă a acestui proces. Datorită sistemului intern de focalizare, lungimea totală a lentilei practic nu se modifică în timpul funcționării, ceea ce crește ușurința de utilizare și face designul mai fiabil. Lentila frontală fixă facilitează utilizarea polarizatoarelor circulare și a altor accesorii optice. Focalizarea este posibilă în unul dintre cele două moduri: manuală (M) sau automată cu prioritate manuală (M / A). Al doilea mod permite utilizatorului, fără a părăsi modul de focalizare automată, să corecteze manual claritatea ajustată automat prin simpla reglare fină a inelului de focalizare. O parasolară cu petale este inclusă împreună cu obiectivul.

Distanța minimă de focalizare este de 30 cm, ceea ce facilitează realizarea prim-planurilor.

Specificații principale
Producator
Nikon
Produse similare
sale
Canon EF 50mm F1.8 STM
2230 lei
sale
Obiectiv Sony 50mm F1.8 OSS (SEL 50F1.8OSS)
5999 lei
5799 lei
-5%
Obiectiv Sigma AF 28mm F1.8 EX DG ASPHERICAL MACRO F/Nik
5499 lei
5199 lei
-43%
Obiectiv SAMYANG 8mm T3.8 AS IF MC CS VDSLR UMC II  Canon EF
6999 lei
3999 lei
sale
Obiectiv Sony 50mm F1.8 FE  (SEL50F18F)
4099 lei
3999 lei