Magazin
Mai multe
Mai puține

Obiectiv NIKON Z 24-70mm F4 G ED Z

-33%
15999 lei
10799 lei
10799  lei/lună

în Chișinău este
în Moldova este

Deschiderea coletului
Termen, luni
Lunar, lei
Total comanda, lei
Mulțumim pentru comandă. Vă vom contacta în scurt timp.

NIKKOR Z 24-70 mm f/4 S este un obiectiv cu zoom compact care surprinde fotografii superbe cu cadru întreg. Folosiți-l pentru fotografii și filme cu camera dvs. Nikon din seria Z pentru detalii incredibile. Peste tot cadrul, până la margine.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții versatile care poate fotografia orice, oricând, acest obiectiv cu zoom constant f/4 de 24-70 mm este o alegere excelentă. Surprindeți scene cu lumină scăzută și evenimente pline de acțiune cu detalii bogate, profunzime și saturație a culorilor în fiecare fotografie și film.

Montura ultra-largă din seria Z de la Nikon permite obiectivului NIKKOR Z să capteze mai multă lumină în toate părțile cadrului. Datorită acestui fapt și distanței scurte dintre montură și senzor, reducerea iluminării periferice devine mult mai puțin pronunțată. Ca rezultat, veți obține fotografii clare pe întreaga zonă pe toată gama de zoom.

Cu puterea de rezoluție excepțională a acestui obiectiv cu zoom, fiecare detaliu al scenei este reprodus impecabil. Lentila nu reduce lumina la periferie, astfel încât întregul cadru este luminos. Imagini clare și bogate, cu un contrast excelent pe cadru.

Nano Crystal Coat de la Nikon elimină flare și fantomă, asigurând claritate chiar și în situații cu iluminare din spate. sau prezența mai multor surse de lumină directă în cadru.

Lentila minimizează erupția de comă sagitală, făcând sursele de lumină punctuală, cum ar fi luminile stradale pe timp de noapte, să pară cât mai realiste posibil. Vor fi rotunde și crocante chiar și la marginile imaginii.

Lentila asferică din sticlă ED și elementele lentilelor asferice oferă o culoare bogată și un contrast excelent.

Sistemul multifocal Z NIKKOR și multiplele motoare AF asigură focalizarea instantanee și constantă a subiecților. Focalizarea automată lină și silentioasă face ca acest obiectiv să fie ideal atât pentru fotografierea statică, cât și pentru înregistrarea filmelor.

Inelul de control are un strat ondulat, deci este convenabil și ușor de utilizat. Când fotografiați în modul AF, puteți, de asemenea, să alocați compensarea expunerii inelului de control. Dacă fotografiați cu focalizare manuală, inelul de control poate fi folosit ca inel de focalizare. Deplasarea focalizării se potrivește cu viteza cu care inelul este rotit, permițând o focalizare foarte precisă.

Înregistrați filme excepționale full-frame cu un sistem optic special conceput, care oferă cele mai bune rezultate de la o cameră cu gamă dinamică largă Nikon din seria Z. Utilizați zoom-ul pentru a afișa scenele cheie în detaliu.

Produse similare
CANON RF 24-105mm f/4-7.1 IS
6390 lei
-16%
Obiectiv Sony 24-70mm Vario-Tessar T FE  F4 ZA OSS
14999 lei
12599 lei
-7%
Canon RF-S 10-18mm f/4.5-6.3 IS STM - DISCOUNT 600 lei
8090 lei
7490 lei
-8%
Canon RF 15-30mm F4.5-6.3 IS STM - DISCOUNT 1000 lei
12790 lei
11790 lei
-21%
Obiectiv Sony 16-70mm f/4 ZA OSS (SEL1670Z)
18999 lei
14999 lei