Magazin
Mai multe
Mai puține

Filtru MARUMI DHG Super Circular PL(D) 72mm

-10%
2199 lei
1979 lei
1979  lei/lună

în Chișinău este
în Moldova este

Deschiderea coletului
Termen, luni
Lunar, lei
Total comanda, lei
Mulțumim pentru comandă. Vă vom contacta în scurt timp.

Marumi DHG Super Circular PL(D) este cea mai recentă generație de filtre polarizante de înaltă calitate pentru fotografia digitală. Filtrul Marumi DHG Super Circular PL(D) este fabricat la cele mai înalte standarde de calitate. Acest filtru este dublu acoperit și are o înnegrire perfectă cu nitrură a cadrului, dezvoltat special pentru această serie de filtre, care elimină orice reflecție internă.

Acoperirea DHG Super are un strat protector exterior foarte puternic care protejează filtrul de abraziune și zgârieturi și are, de asemenea, un efect de respingere a apei și a murdăriei. Orice contaminare a filtrului de lumină Marumi DHG Super Circular PL(D) este foarte ușor de îndepărtat cu o cârpă. Filtrele Marumi DHG Super Circular PL(D) au și protecție antistatică.

Filtrul Marumi DHG Super Circular PL(D) convertește lumina polarizată de pe orice suprafață nemetalice, în timp ce saturează culorile și îmbunătățește contrastul imaginii fără a compromite reproducerea culorilor. Acest filtru este recomandat pentru fotografia de peisaj, ca urmare veți obține ceruri strălucitoare și detaliate frumos și suprafețe de apă. Nu trebuie să uităm că utilizarea oricărui filtru polarizant necesită o creștere a expunerii de 2 ori.

Filtrele Marumi DHG Super Circular PL(D) sunt realizate din sticlă optică ultra-subțire și durabilă, fixate printr-o garnitură etanșă, un cadru subțire permite utilizarea lentilelor cu unghi super larg. Cu toate acestea, puteți utiliza în continuare capacul obiectivului și parasolarul extern.

Filetele filtrelor din seria DHG sunt acoperite cu teflon. Întregul ciclu de producție al filtrelor Marumi este realizat în Japonia.

Filtrul Marumi DHG Super Circular PL(D) este potrivit pentru protejarea echipamentelor de fotografie digitală profesionale scumpe. În ceea ce privește soluțiile sale tehnologice, acest filtru de lumină nu are egal astăzi.

Specificații principale
Model
Polarizare
Producator
Marumi
Produse similare
-11%
Filtru MARUMI Super ND500 (2.7)  82mm
2659 lei
2369 lei
-9%
Filtru Sigma 86mm WR UV
2389 lei
2169 lei
-5%
Filtru Canon Protector 82mm
1719 lei
1629 lei
-11%
Filtru MARUMI DHG Circular PL(D) 77mm
1849 lei
1649 lei
-11%
Filtru MARUMI Super ND500 (2.7)  77mm
2149 lei
1919 lei