Filtru Marumi DHG Circular PL(D) 55mm

-13%
939 lei
819 lei
819  lei/lună

în Chișinău este
în Moldova este

Deschiderea coletului
Termen, luni
Lunar, lei
Total comanda, lei
Mulțumim pentru comandă. Vă vom contacta în scurt timp.

DHG Circular PL(D) aparține ultimei generații de filtre polarizante de înaltă calitate pentru fotografia digitală. Filtrul Marumi DHG Circular PL(D) este fabricat la cele mai înalte standarde de calitate. Acest filtru este dublu acoperit și are o înnegrire perfectă cu nitrură a cadrului, dezvoltat special pentru această serie de filtre, care elimină orice reflecție internă.

DHG Circular PL(D) convertește lumina polarizată reflectată de orice suprafață nemetală, în timp ce saturează culorile și îmbunătățește contrastul imaginii fără a compromite reproducerea culorilor. Acest filtru este recomandat pentru fotografia de peisaj, ca urmare veți obține ceruri strălucitoare și detaliate frumos și suprafețe de apă. Nu trebuie să uităm că utilizarea oricărui filtru polarizant necesită o creștere a expunerii de 2 ori.

DHG Circular PL(D) sunt realizate din sticlă optică ultra-subțire și durabilă, fixate printr-o garnitură etanșă, cadrul subțire permite utilizarea lentilelor cu unghi ultra-larg. Cu toate acestea, puteți utiliza în continuare capacul obiectivului și parasolarul extern.

Filetele filtrelor din seria DHG sunt acoperite cu teflon. Întregul ciclu de producție al filtrelor Marumi este realizat în Japonia.

DHG Circular PL(D) este potrivit pentru protejarea echipamentelor fotografice digitale scumpe.

Specificații principale
Producator
Marumi
Model
Polarizare
Produse similare
-12%
Filtru Marumi DHG Super Lens Protect 67mm
839 lei
739 lei
-10%
Filtru Sigma 62mm DG Wide CPL
939 lei
849 lei
-8%
Filtru Sigma 55mm DG Wide CPL
899 lei
829 lei
-8%
Filtru Sigma 52mm DG Wide CPL
829 lei
759 lei
-10%
Filtru Marumi DHG Super Lens Protect 77mm
959 lei
859 lei