Filtru Marumi EXUS Lens Protect 67mm

-11%
1389 lei
1239 lei
1239  lei/lună

în Chișinău este
în Moldova este

Deschiderea coletului
Termen, luni
Lunar, lei
Total comanda, lei
Mulțumim pentru comandă. Vă vom contacta în scurt timp.

Filtrele Marumi EXUS Lens Protect au o acoperire specială pe două fețe care elimină razele ultraviolete, îmbunătățind în același timp calitatea imaginii. De asemenea, filtrele Marumi EXUS Lens Protect opresc razele infraroșii care sunt dăunătoare matricei camerei digitale, prelungind semnificativ durata de viață a acesteia.

Pentru a obține performanțe optice ridicate, inginerii Marumi au făcut un pas fără precedent - grosimea sticlei a fost mărită la 2 mm (pentru comparație, grosimea Super DHG Lens Protect este de 1,3 mm). Acest lucru a făcut posibilă obținerea unei precizii ridicate de procesare garantată, a unei suprafețe a filtrului ideal plană și a unei absențe aproape completă a distorsiunii. În același timp, grosimea cadrului filtrului de lumină nu a crescut, ceea ce a făcut posibilă utilizarea lentilelor cu unghi ultra-larg.

Filtrele EXUS Lens Protect au o reflectivitate ultra scăzută de doar 0,3%! Acest lucru se realizează prin utilizarea sticlei optice de înaltă calitate, iluminarea și înnegrirea nou calculate a părții de capăt a filtrului, precum și prin caneluri de protecție împotriva luminii, crestături pe rama filtrului și un finisaj mat. Prin suprimarea reflexiilor de pe suprafața filtrului și a cadrului, performanța lentilei este maximizată, rezultând o calitate excelentă a imaginii. Acoperirea cu teflon asigură o alunecare moale pe filetul filtrului.

Filtrele Marumi EXUS Lens Protect au un strat inovator antistatic ASC care previne acumularea de încărcare statică pe suprafața filtrului și previne depunerea prafului. Chiar dacă filtrul de lumină se murdărește, praful poate fi îndepărtat cu ușurință cu o suflantă.

Suprafața filtrului Marumi EXUS Lens Protect este tratată cu un strat foarte durabil, care are o rezistență excelentă la umezeală și grăsimi. Orice murdărie de pe filtrul Marumi EXUS Lens Protect poate fi îndepărtată cu ușurință cu un șervețel.

Filtrul de lumină Marumi EXUS Lens Protect este potrivit pentru protejarea celor mai moderne echipamente profesionale fotografice digitale. În ceea ce privește soluțiile sale tehnologice, acest filtru de lumină nu are egal astăzi.

Întregul ciclu de producție al filtrelor Marumi este realizat în Japonia

Specificații principale
Producator
Marumi
Model
Protectie
Produse similare
-11%
Filtru Marumi DHG Circular PL(D) 67mm
1479 lei
1319 lei
-10%
Filtru Marumi FIT SLIM Circular PL 77mm
1499 lei
1349 lei
-13%
Filtru Hoya HD Pol-Circ. 58mm
1449 lei
1259 lei
-7%
Filtru Marumi ND64X 82mm
1399 lei
1299 lei
-13%
Filtru Marumi DHG Circular PL(D) 72mm
1449 lei
1259 lei
-9%
Filtru Sigma 67mm DG Wide CPL
1429 lei
1299 lei
-10%
Filtru Marumi ND32X 82mm
1449 lei
1299 lei