Magazin
Mai multe
Mai puține

Filtru Marumi DHG Super Lens Protect 58mm

-11%
659 lei
589 lei
589  lei/lună

în Chișinău este
în Moldova este

Deschiderea coletului
Termen, luni
Lunar, lei
Total comanda, lei
Mulțumim pentru comandă. Vă vom contacta în scurt timp.

DHG Super Lens Protect aparține ultimei generații de filtre de protecție de înaltă calitate pentru fotografia digitală. Filtrele Marumi DHG Super Lens Protect au o acoperire specială pe două fețe care elimină razele ultraviolete, îmbunătățind în același timp calitatea imaginii. De asemenea, filtrele Marumi DHG Super Lens Protect opresc razele infraroșii care sunt dăunătoare matricei camerei digitale, prelungind semnificativ durata de viață a acesteia.


Acoperirea DHG Super are un strat protector exterior foarte puternic care protejează filtrul de abraziune și zgârieturi și are, de asemenea, un efect de respingere a apei și a murdăriei. Orice contaminare pe filtrul Marumi


DHG Super Lens Protect este foarte ușor de îndepărtat cu un șervețel. Filtrele Marumi DHG Super Lens Protect au și protecție antistatică.


Filtre Marumi


DHG Super Lens Protect sunt realizate din sticlă optică ultra-subțire și durabilă, fixată printr-o garnitură etanșă, un cadru subțire vă permite să utilizați lentile cu unghi super larg. Cadrul filtrului de lumină este acoperit cu o înnegrire specială cu nitrură, care reduce orice reflecție internă la zero. Filetele filtrelor DHG Super sunt acoperite cu teflon. Întregul ciclu de producție al filtrelor Marumi este realizat în Japonia.


Filtru de lumină Marumi


DHG Super Lens Protect este potrivit pentru protejarea echipamentelor profesionale scumpe de fotografiere digitală. În ceea ce privește soluțiile sale tehnologice, acest filtru de lumină nu are egal astăzi.

Specificații principale
Model
Protectie
Producator
Marumi
Produse similare
-8%
Filtru HOYA HD UV 49mm
649 lei
599 lei
-10%
Filtru MARUMI FIT SLIM MC Lens Protect 77mm
599 lei
539 lei
-57%
Filtru Marumi DHG Super Circular PL(D) 52mm
1379 lei
599 lei
-10%
Filtru Marumi ND8X 55mm
669 lei
599 lei