Aparat foto compact Panasonic DC TZ200EE K

Sale
15199 lei
14799 lei
14799  lei/lună

în Chișinău este
în Moldova este

Deschiderea coletului
Termen, luni
Lunar, lei
Total comanda, lei
Mulțumim pentru comandă. Vă vom contacta în scurt timp.

Panasonic Lumix TZ200 este perfect pentru călătorii. Cu el vei surprinde toate momentele luminoase. Nu a ieșit bine, nu-i așa? Nu vă grăbiți să vă supărați, pentru că unele lucruri pot fi reparate după împușcare!


CALITATE APROAPE PROFESIONALA

Procesarea imaginii de aici este gestionată de Venus Engine, la fel ca la camerele profesionale din seria G. Adăugați la aceasta un senzor digital sensibil și obțineți imagini grozave chiar și în condiții de lumină slabă.


CONCENTRAȚI LA MARE

Nimic nu scapă din lentilele tale! Tehnologia DFD analizează distanța până la subiect, astfel încât focalizarea automată este rapidă, iar fotografierea continuă la o viteză de 6 fps are loc în modul de focalizare automată continuă.


DEPARTE SI APROAPE

Profitați de zoom-ul optic de 15x pentru a captura chiar și subiecte îndepărtate. Sau, dimpotrivă, apropiați-vă. Distanța minimă pentru fotografia macro este de doar 3 cm!


POST PROCESARE

Puteți procesa fotografiile RAW direct pe cameră. Reglați contrastul, luminozitatea, saturația, reduceți zgomotul. Și dacă fotografia nu a ieșit clară, selectați mai multe puncte de focalizare pe cadrul deja capturat.

Specificații principale
Producator
Panasonic
Produse similare
-7%
Aparat foto compact Panasonic DC FT7EE D
8699 lei
8049 lei
-8%
Camera Canon Zoemini
2999 lei
2749 lei