Magazin
Mai multe
Mai puține

Aparat foto compact Panasonic DC FT7EE D

-7%
8699 lei
8049 lei
8049  lei/lună

în Chișinău este
în Moldova este

Deschiderea coletului
Termen, luni
Lunar, lei
Total comanda, lei
Mulțumim pentru comandă. Vă vom contacta în scurt timp.

Camera PANASONIC LUMIX DC-FT7 Black este un dispozitiv plasat într-o carcasă fiabilă și rezistentă la apă. Capabil să înregistreze la adâncimi de până la 31 m în rezoluție 4K. Ideal pentru fotografierea pe teren fără întreținerea adecvată a camerei.


VIZOR AVANSAT

Lumina soarelui are adesea un efect negativ asupra imaginii de pe ecran atunci când filmați o scenă de plajă sau de munte. Prin urmare, dispozitivul a fost echipat cu un vizor de înaltă rezoluție de 1,170 de milioane de puncte de 0,2 inchi, rezultând o calitate îmbunătățită a imaginii.


ECRAN

Un ecran LCD de 3 inchi protejat cu sticla securizata arata o imagine cu o rezolutie de 1.040 milioane de puncte. Șapte niveluri de luminozitate sunt ajustate în funcție de lumina ambientală, permițând dispozitivului să capteze cea mai mare parte a gamei de culori.


NIMIC NU ALUNECĂ DIN LENTILE

Datorită funcției de decupare cu rezoluție 4K, dispozitivul realizează o rafală instantanee de fotografii la 30 de cadre pe secundă. Secvența video rezultată este analizată cadru cu cadru, după care este selectată cea corespunzătoare și salvată ca fotografie la rezoluție de 8 MP.


POST FOCUS

Când vizionați imagini, apar adesea fotografii care au probleme cu claritatea. Această funcție vă permite să corectați situația: doar atingeți o parte a imaginii cu claritate slabă și dispozitivul se va focaliza pe obiectul dorit.


VIDEO 4K

Capabil să înregistreze la o rezoluție de 3840x2160, imaginile sunt profund detaliate, lăsând o impresie vie după vizionarea filmării. Cei care doresc să înregistreze natura și lumea subacvatică la calitate cinematografică trebuie doar să cumpere o cameră Panasonic Lumix DC-FT7 Black.


CADRU HD ÎNALT

Fotografierea la calitate HD se face la o viteză de 100 FPS. Acest lucru vă permite să capturați scene care sunt inaccesibile cu ochiul liber și apoi să le vizualizați cu încetinitorul.


SENSOR ȘI LENTILE

Când subiectul nu este suficient de aproape pentru a fotografia, zoom-ul optic de 4,6x vă va ajuta. Un senzor MOS de 20,4 MP va oferi imagini de înaltă calitate chiar și la valoarea de zoom extremă.


PUTEREA O.I.S. ȘI 20.4MP FOGARE CONTINUĂ

O.I.S. sau Stabilizarea optică a imaginii reduce tremuratul imaginii atunci când apăsați tasta de captare. Fotografierea continuă la 20,4 MP vă permite să capturați obiecte care sunt în mișcare. Frecvența cadrelor în timpul fotografierii variază în funcție de modul activat - 10 FPS pentru AFS și 5 FPS pentru Urmărire AF.


PROTECȚIE ȘI FIABILITATE

Carcasa ranforsată este proiectată pentru a rezista la presiunea de scufundare, mediile montane agresive, niveluri ridicate de umiditate din mlaștină și alte condiții meteorologice nefavorabile.

Specificații principale
Producator
Panasonic
Produse similare
-8%
Camera Canon Zoemini
2999 lei
2749 lei
sale
Aparat foto compact Panasonic DC TZ200EE K
15199 lei
14799 lei