Magazin
Mai multe
Mai puține

CANON M50 II 15-45 STM

Sale
12490 lei
12490  lei/lună

în Chișinău este
în Moldova este

Deschiderea coletului
Termen, luni
Lunar, lei
Total comanda, lei
Mulțumim pentru comandă. Vă vom contacta în scurt timp.
  • Proiectat ergonomic și ușor, Canon EOS M50 Mark II include o multitudine de tehnologii și funcții inovatoare pentru a vă ajuta să faceți fotografii uimitoare și înregistrări video extrem de clare. Înregistrați într-o gamă largă de condiții, procesați imagini și partajați materialul rezultat folosind puterea Canon.


Canon EOS M50 Mark II este unul dintre cele mai ușoare și mai compacte modele din clasa sa. Dispune de un ecran tactil rabatabil, un senzor CMOS de 24,1 MP, un vizor electronic și un sistem puternic de focalizare automată, astfel încât să puteți face fotografii uimitoare și să înregistrați videoclipuri 4K clare și detaliate.


Canon EOS M50 Mark II este o cameră cu ecran tactil rotativ care vă permite să creați conținut de calitate și să fotografiați din diferite unghiuri și unghiuri. Focalizarea automată prin atingere sau prin glisare și plasare face fotografierea incredibil de ușoară.


Partajați fotografii minunate cu familia și prietenii. Controlați funcționarea camerei de la distanță. Datorită Bluetooth și Wi-Fi, Canon EOS M50 Mark II se conectează perfect cu dispozitivele mobile, astfel încât să puteți partaja, stoca și edita filmările.


Interfața de utilizator intuitivă și prietenoasă de la Canon facilitează ajustarea și modificarea setărilor de fotografiere în funcție de factori externi. Un asistent creativ unic, cu un set de filtre și instrumente, vă va oferi oportunitatea de a crea lucrări de autor la nivel profesional, care transmite cu acuratețe atmosfera evenimentului.


Înregistrați videoclipuri 4K clare, cu detalii superbe, de până la patru ori rezoluția Full HD pe un televizor cu ecran mare. Utilizați tehnologia Dual Pixel CMOS pentru un control fluid și precis al focalizării.

Specificații principale
Producator
Canon
Produse similare
Aparat foto Sony ZV-1 II
15399 lei
sale
Canon R50 18-45 IS STM
15590 lei
sale
Canon R100 18-45 STM
13900 lei
sale
CANON M50 II 18-150 IS STM
15990 lei
sale
Canon R50 Body
13190 lei