Aparat foto Canon R Body+educatia ca un cadou!

-7%
34399 lei
31999 lei
31999  lei/lună

în Chișinău este
în Moldova este

Deschiderea coletului

Canon EOS R stabilește standardul pentru camera foto full-frame compactă și ușoară de mâine. În corpul său confortabil din aliaj de magneziu, veți găsi o cameră EOS cu un nivel cu totul nou de posibilități.


Canon EOS R este o cameră de înaltă performanță cu sistem de montare largă compatibilă cu cea mai recentă generație de obiective RF, concepute pentru a funcționa la distanța optimă de un senzor de imagine cu cadru întreg. Combinația dintre componente optice de înaltă calitate și o montură inovatoare a obiectivului fac din această cameră un dispozitiv unic capabil să stabilească noi standarde în fotografie și video.


Canon EOS R este echipat cu un senzor de imagine full-frame de 30,3 megapixeli cu tehnologie Dual Pixel CMOS AF, capabil de focalizare automată precisă datorită unui sistem avansat de detectare a fazei, unui procesor DIGIC 8 de înaltă performanță și unui optimizator digital de lentile încorporat. .


Fotografii și videografii care dețin deja obiective EF și EF-S le vor putea monta pe Canon EOS R printr-un adaptor, permițându-le să lucreze fără a compromite performanța sau calitatea. Obțineți lumina dorită cu gama de blițuri Canon Speedlite, în timp ce accesoriile EOS deschid o lume de posibilități creative.


Canon EOS R dispune de aceeași prindere confortabilă ca și pe DSLR-urile EOS, plus o gamă largă de opțiuni pentru a personaliza camera în funcție de nevoile dvs. Caracteristicile inovatoare precum un panou tactil multifuncțional, un vizor electronic de înaltă rezoluție și un ecran cu unghi reglabil fac această cameră extrem de ușor și convenabilă de utilizat.


Canon EOS R a fost conceput pentru fotografi și videografi care călătoresc frecvent. O conexiune Bluetooth Low Energy mereu activată vă permite să vă asociați cu smartphone-uri, în timp ce Wi-Fi încorporat vă permite să încărcați rapid fișiere în cloud. Camera oferă capabilități de fotografiere de la distanță cu fir și fără fir pentru o libertate de creație și mai mare.


Canon EOS R va atrage la fel de mult videografii ca și fotografi. Cu opțiuni avansate de control, este un dispozitiv extrem de funcțional pentru crearea videoclipurilor.

Produse similare
-14%
Aparat foto Sony A6600 KIT 18-135 OSS+educatia ca un cadou!
40699 lei
34999 lei
sale
Aparat foto Canon R7 Body+adapter+educatia ca un cadou!
31490 lei
30999 lei
-18%
Aparat foto Sony A7 III Body+educatia ca un cadou!
39999 lei
32999 lei
-24%
Aparat foto Nikon Z6 II Body+educatia ca un cadou!
43699 lei
32999 lei
-6%
Aparat foto Canon R7 Body+educatia ca un cadou!
33099 lei
31099 lei
-16%
Aparat foto Sony A7C Body+educatia ca un cadou!
39999 lei
33499 lei