Aparat foto SLR Canon 6D Mark II Body+educatia ca un cadou!

-5%
29799 lei
28299 lei
28299  lei/lună

în Chișinău este
în Moldova este

Deschiderea coletului
Termen, luni
Lunar, lei
Total comanda, lei
Mulțumim pentru comandă. Vă vom contacta în scurt timp.

Canon EOS 6D Mark II DSLR este o versiune actualizată a celebrului aparat foto, care păstrează avantajele predecesorului său, precum un corp compact, cu o prindere confortabilă și un sistem de control simplu. Dar a primit o „umplutură” tehnică diferită, care și-a extins foarte mult capacitățile. Principalul avantaj al noului model poate fi numit utilizarea unui senzor de 26,2 megapixeli, care oferă o adâncime mică de câmp în fotografierea portretelor profesionale și vă permite să obțineți culori strălucitoare, saturate chiar și în condiții de lumină scăzută.


CALITATE FĂRĂ COMPROMIS

Fotografiile realizate cu EOS 6D necesită o postprocesare manuală mică sau deloc. Combinația dintre un senzor sensibil la lumină și un procesor puternic menține zgomotul la un nivel minim la niveluri ISO de până la 40 000. Corecția automată elimină aberațiile și asigură detalii uniforme pe cadru. Un sistem de stabilizare optică cu cinci axe vă ajută să faceți fotografii clare, cu expunere lungă, fără trepied, în timp ce focalizarea automată Dual Pixel CMOS AF evidențiază instantaneu subiectul principal chiar și în amurg și cu un contrast ridicat de fundal.


CREATIVITATE NELIMITATĂ

Camera poate surprinde cele mai interesante evenimente în dinamică. Acceptă înregistrarea video Full HD și fotografierea în rafală cu până la 60 și, respectiv, 6,5 cadre pe secundă. Poate fi folosit și pentru a crea filme time-lapse cu rezoluție 4K care arată schimbări invizibile pe termen lung în peisaj.


COMUNICAȚII FĂRĂ FĂRĂ

Transmițătorul Bluetooth care economisește energie vă permite să controlați camera de la distanță fără a solicita prea multă presiune asupra bateriei camerei. Modulul NFC accelerează semnificativ sincronizarea - pentru aceasta, este suficient să atașați un smartphone la un semn special de pe corpul camerei. Și pentru a transfera rapid fișiere pe un computer sau pe un dispozitiv mobil, puteți utiliza adaptorul Wi-Fi încorporat. EOS 6D Mark II are, de asemenea, un modul satelit GPS care înregistrează locația fotografiei în fișier.

Specificații principale
Producator
Canon
Produse similare
Aparat foto SLR Nikon D7500 body+educatia ca un cadou!
18899 lei
-6%
Aparat foto SLR Canon 90D body+educatia ca un cadou!
25599 lei
24099 lei
-8%
Aparat foto SLR Nikon D7500 KIT 18-140 VR(c)+educatia ca un cadou!
24999 lei
22999 lei
-4%
Aparat foto SLR Canon 90D KIT 18-135 USM (c) +educatia ca un cadou!
35599 lei
34099 lei