Magazin
Mai multe
Mai puține

Canon 2000D KIT 18-55 III

7400 lei
7400  lei/lună

în Chișinău gratis
în Moldova este

Deschiderea coletului
Termen, luni
Lunar, lei
Total comanda, lei
Mulțumim pentru comandă. Vă vom contacta în scurt timp.


Alegerea perfectă ca prima cameră DSLR: controale intuitive pentru crearea și publicarea de fotografii frumoase cu un fundal neclar.


Duceți-l la nivelul următor: Un senzor de imagine de 24.1 megapixeli cu o suprafață de acoperire de 19 ori mai mare decât cea a smartphone-urilor vă va permite să creați povești cu neclaritate frumoasă a fundalului, chiar și în condiții de lumină scăzută.


Bucurați-vă de fotografiere cu sugestii în Live View cu modul auto creativ, apoi adăugați retușuri finale cu filtre creative. Fotografierea în puncte simple oferă rezultate excelente datorită modului inteligent de scenariu.


Capturați evenimentele așa cum le vedeți cu focalizare automată precisă, 3 cadre pe secundă. și un procesor DIGIC 4+. Bucurați-vă de confortul de a selecta o compoziție în vizorul optic și vizualizați cadrele rezultate pe un ecran LCD de 7,5 cm.


Transferați instantaneu povești pe dispozitivul mobil pentru o postare suplimentară pe rețelele de socializare sau pentru backup la serviciul cloud irista și controlați de la distanță camera utilizând Wi-Fi, NFC și aplicația Canon Camera Connect.



Specificații principale
Producator
Canon
Produse similare
sale
Canon 250D 18-55 STM
11600 lei
Canon 250D KIT 18-55 III
11300 lei