Magazin
Mai multe
Mai puține
Magazin

Stabilizator DJI Ronin RS-3

-5%
13999 lei
13299 lei
13299  lei/lună

în Chișinău este
în Moldova este

Deschiderea coletului
Termen, luni
Lunar, lei
Total comanda, lei
Mulțumim pentru comandă. Vă vom contacta în scurt timp.

Fiecare detaliu al DJI RS 3 permite filmări flexibile și eficiente atât pentru regizori independenți, cât și pentru echipe independente. Ușor și elegant, DJI RS 3 oferă stabilizare profesională și control eficient, crescând libertatea creativă și extinzând opțiunile de creare de conținut. DJI RS 3 este gata să lucreze cu tine.

Totul tine de viteza: suporturi de montare cu eliberare rapida

Datorită plăcuțelor de montare cu eliberare rapidă în două straturi, instalarea camerei pe RS 3 este rapidă și convenabilă, fără a fi necesară reechilibrarea cardanului după schimbarea bateriei sau a cardului de memorie. Un nou buton de reglare fină pe axa de înclinare permite camerei să alunece înainte și înapoi cu precizie milimetrică, permițând un echilibru mai bun la schimbarea obiectivelor.

Blocare automată a osiilor

RS 3 vă permite să începeți instantaneu. Cu cardanul oprit, apăsați și mențineți apăsat butonul de pornire și cele trei axe se vor debloca automat, permițându-vă să începeți să fotografiați în câteva secunde. Apăsați butonul de pornire o dată, iar axele se vor bloca automat și vor intra în modul de repaus, îmbunătățind considerabil eficiența transportului și depozitării echipamentelor. Apăsați și mențineți apăsat butonul de pornire și dispozitivul se va plia și se va bloca automat.

Controlul obturatorului fără fir

Cu tehnologia Bluetooth în mod dublu, RS 3 acceptă controlul wireless de declanșare[1], economisind timp de fiecare dată când îl utilizați. După împerecherea inițială prin Bluetooth, veți putea controla înregistrarea video și fotografia prin simpla apăsare a butonului de înregistrare de pe cardan. Camerele asociate anterior se pot reconecta automat după prima utilizare, eliminând necesitatea unui cablu de control al camerei.

Raport excelent greutate/sarcină utilă

Cântărind doar 1,3 kg (inclusiv cardanul, mânerul bateriei și plăcuțele de eliberare rapidă) facilitează ținerea RS 3 cu o singură mână, în timp ce sarcina utilă de 3 kg este suficientă pentru a suporta camere populare, inclusiv Sony A7S3, Sony FX3 sau Canon R5, cu obiective precum 24-70mm F2.8.

Algoritmul de stabilizare RS de a treia generație

Echipat cu o nouă generație de algoritm de stabilizare, RS 3 Pro oferă o stabilizare îmbunătățită în toate condițiile. Datele testelor de laborator arată că RS 3 oferă o îmbunătățire cu 20% a stabilizării față de RSC 2, facilitând controlul fotografierii dintr-un unghi mic, fotografierea cu mișcare rapidă sau comutarea între punctele de vedere înalt și cele joase. Datele testelor de laborator arată că RS 3 oferă o îmbunătățire cu 20% a stabilizării față de RSC 2

Specificații principale
Producator
Dji
Produse similare
-9%
Stabilizator Zhiyun  CRANE 2S  PRO
14799 lei
13399 lei
Stabilizator Zhiyun  CRANE 2S  COMBO
10999 lei
-5%
Stabilizator DJI Ronin RSC-2
10499 lei
9999 lei
-4%
Stabilizator Zhiyun  WEEBILL S
9999 lei
9599 lei
-9%
Stabilizator Manfrotto Gimball 460 Kit
12599 lei
11499 lei
-10%
Stabilizator Zhiyun  WEEBILL-S PRO
12699 lei
11399 lei
-9%
Stabilizator Zhiyun  WEEBILL 2 COMBO
14599 lei
13299 lei
-9%
Stabilizator Zhiyun  CRANE 3S
16999 lei
15499 lei