Magazin
Mai multe
Mai puține
Magazin

Canon R6 Mark II body

Sale
46190 lei
46190  lei/lună

în Chișinău este
în Moldova este

Deschiderea coletului
Termen, luni
Lunar, lei
Total comanda, lei
Mulțumim pentru comandă. Vă vom contacta în scurt timp.

Canon EOS R6 Mark II este o cameră versatilă fără oglindă pentru fotografi entuziaști, care combină fotografii de înaltă performanță cu capabilități video avansate.

Senzor full frame de 24,2 megapixeli și procesor DIGIC X

Senzor cadru complet actualizat

Canon EOS R6 Mark II este echipat cu un nou senzor CMOS de 24,2 megapixeli, care este potrivit atât pentru fotografiere, cât și pentru filmări video, funcționează bine în condiții de lumină scăzută și oferă culori luminoase și precise.

procesor DIGIC X

Îmumutat de la R3, procesorul DIGIC X permite Canon EOS R6 Mark II să se potrivească cu direcția multimedia a camerei. Capabil să gestioneze înregistrarea în rafală de mare viteză, precum și videoclipuri 4K de înaltă definiție, DIGIC X acceptă fotografierea continuă la până la 40fps cu obturator electronic silențios sau 12fps cu obturator mecanic, cu autofocus complet funcțional și măsurarea expunerii. În plus, algoritmii de procesare actualizați îmbunătățesc performanța în condiții de lumină slabă: intervalul de sensibilitate se extinde acum de la ISO 100 la 102400 și poate fi extins la ISO 204800 pentru lucrul în condiții de iluminare foarte dificile.

Înregistrare video UHD 4K

Pe lângă fotografiile statice, senzorul Canon EOS R6 Mark II captează videoclipuri de înaltă definiție UHD 4K 60p folosind lățimea completă a senzorului și capacitatea de culoare de 10 biți cu Canon Log 3. Senzorul acoperă o zonă de înregistrare de 6K și, atunci când este supraeșantionat, surprinde în 4K la 30p va fi mai clar, cu mai puțin moiré și zgomot. Și pentru încetinitorul, este acceptată înregistrarea la 180p până la Full HD. Înregistrarea HDR-PQ este, de asemenea, posibilă pentru a crea HDR direct în cameră, precum și pentru a înregistra prin portul micro-HDMI, care acceptă ieșire pură 6K la până la 60 fps. R6 Mark II este echipat cu porturi pentru microfon și căști, precum și un pantof multifuncțional pentru o gamă largă de accesorii.

Înregistrare externă 6K Raw

Folosind portul micro-HDMI, înregistrarea video RAW este posibilă atunci când este conectată la un recorder extern compatibil. Puteți înregistra ProRes RAW până la 6K 60p folosind lățimea completă a senzorului, precum și înregistrarea decupată RAW de 3,7K.

Autofocus și stabilizare a imaginii

Dual Pixel CMOS AF II

Sistemul avansat Dual Pixel CMOS AF II are 1.053 de puncte de focalizare automată care acoperă întreaga zonă a senzorului pentru o focalizare excepțional de rapidă și precisă. Acest sistem de focalizare cu detecție de fază oferă, de asemenea, detectarea și urmărirea subiectului avansat, cu capacitatea de a recunoaște în mod inteligent oamenii, animalele și vehiculele, blochează automat subiecții și menține focalizarea clară în timpul fotografierii continue. Limita scăzută de lumină a Dual Pixel AF II vă permite să focalizați până la un impresionant -6,5 EV pentru o focalizare precisă chiar și pe timp de noapte.

Stabilizator de imagine cu deplasare senzor

Stabilizatorul de imagine încorporat (IBIS) corectează până la 7 opriri de mișcare nedorită a camerei atunci când fotografiați cu mâna, ajutându-vă să fotografiați în condiții de lumină scăzută și să reduceți tremuratul atunci când înregistrați filme. Acest sistem cu 5 axe poate fi folosit și împreună cu lentilele OIS pentru a compensa până la 8 opriri de mișcare a camerei, în funcție de obiectivul utilizat.

Specificații principale
Producator
Canon
Produse similare
sale
Aparat foto Nikon Z7 II body
51999 lei
sale
Aparat foto Nikon Z6 II Body
32999 lei
Aparat foto Sony A7C II Body
40999 lei
-14%
Aparat foto Sony A6600 KIT 18-135 OSS
40699 lei
34999 lei
-5%
Aparat foto Sony A7R IV Body+educatia ca un cadou!
59999 lei
56999 lei
sale
Canon R7 18-150 IS STM
34070 lei
sale
Aparat foto Sony A7 IV Body
45999 lei